Αρχική Eπικαιρότητα Τραμπ: «Δεν φωτογραφίζομαι με την κόρη μου Τίφανι επειδή είναι υπέρβαρη»!

Τραμπ: «Δεν φωτογραφίζομαι με την κόρη μου Τίφανι επειδή είναι υπέρβαρη»!

«Αναταραχή» προκάλεσαν στα… ενδότερα του Λευκού Οίκου, οι τελευταίες αποκαλύψεις της μέχρι πρότινος προσωπικής βοηθού του Ντόναλντ Τραμπ, Μαντλίν Γουέστερχουτ.

Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με δημοσιογράφους νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Γουέστερχουτ, μιλώντας off the record, αποκάλυψε, σύμφωνα με το Politico, ότι η ίδια είχε στενότερη σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο από ό,τι οι κόρες του, Ιβάνκα και Τίφανι.

Και πιο συγκεκριμένα είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Τραμπ δεν ήθελε να βγάζει φωτογραφίες με τη μικρή του κόρη, την Τίφανι, επειδή «είναι υπέρβαρη».

«Είπε κάποια πράγματα. Και μου τηλεφώνησε. Ήταν πολύ αναστατωμένη» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους, κληθείς να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της Γουέστερχουτ. «Μου είπε ότι είχε πιει λίγο. Και όσα είπε στους δημοσιογράφους ήταν off the record.  Βέβαια αυτό δεν τη δικαιολογεί. Αναφέρθηκε στα παιδιά μου» συνέχισε.

Παρά τα όσα αποκάλυψε η βοηθός του, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι η Γουέστερχουτ του ήταν «πολύ καλός άνθρωπος και πάντα έκανε καλή δουλειά». Και συνέχισε να την υποστηρίζει, γράφοντας στο Twitter ότι «μου ζήτησε να τη συγχωρέσω και το έκανα».