Αρχική Eπικαιρότητα Φωτιά ΤΩΡΑ στο Μαρκόπουλο κοντά στο λατομείο

Φωτιά ΤΩΡΑ στο Μαρκόπουλο κοντά στο λατομείο

Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής κοντά στο λατομείο. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Μάνδρα, σε κοντινή απόσταση από τα διόδια Ελευσίνας.

Η φωτιά στο Μαρκόπουλο είναι σε εξέλιξη, καίγοντας ξερά χόρτα, ωστόσο είναι μακριά από τον οικισμό. Για την κατάσβεση της έχουν σπεύσει 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες.

Την ίδια ώρα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε περιοχή με ξερά χόρτα στη Μάνδρα, κοντά στα διόδια της Ελευσίνας, τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki · 57λ

#Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, πλησίον διοδίων Ελευσίνας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 33 #πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 #πυροσβέστες, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Υπό μερικό έλεγχο η #πυρκαγιά στη Μάνδρα Αττικής, πλησίον διοδίων Ελευσίνας.45:31 μ.μ. – 5 Σεπ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Στο σημείο έσπευσαν 33 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

#Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, πλησίον διοδίων Ελευσίνας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 33 #πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 #πυροσβέστες, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.114:49 μ.μ. – 5 Σεπ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα