Αρχική Ν. Κορινθίας Τελειώστε με τα ψέμματα …. Ποιος Νίκας και Πνευματικός ; AΥΤΟΣ έκλεισε...

Τελειώστε με τα ψέμματα …. Ποιος Νίκας και Πνευματικός ; AΥΤΟΣ έκλεισε το στρατόπεδο της Κορίνθου

Και επειδή κάποιοι “έξυπνοι” δημοσιογράφοι που κάποτε υμνούσαν τον Πάνο Μπεγλίτη, έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται μάλλον ποιος έκλεισε με ΔΙΚΗ ΤΟΥ υπογραφή το στρατόπεδο της Κορίνθου δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις στους Κορίνθιους ότι θα χρησιμοποιηθεί για ανάγκες του Δήμου ήρθαμε να τους το θυμήσουμε ….. !!!!!Τώρα σας φταίει ο Παναγιώτης Νίκας και ο Αλέξανδρος Πνευματικός, θαρρείς και οι Κορίνθιοι αναγνώστες τους …. έχουν πάθει ΑΤΣΧΑΙΜΕΡ… Και μάλιστα τα ψέμματα του Πάνου Μπεγλίτη εσείς οι ίδιοι τα γράφατε……..

Πάμε λοιπόν στο πρώτο δημοσίευμα όπου ο Πάνος Μπεγλίτης ανακοινώνει πως το πρώτο πρώτο στρατόπεδο που θα κλείσει θα είναι της Κορίνθου, το 6ο Σύνταγμα Πεζικού. Ολα αυτά στις 24 Νοεμβρίου 2010. Στο δεύτερο δημοσίευμα ο Πάνος Μπεγλίτης σύμφωνα με το JENNY’ S WORLD διαψεύδει τα σενάρια δημιουργίας Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στην Κόρινθο. Πόση ειρωνία πραγματικά, πόση τραγική ειρωνία. Ο πολιτικός που με δική του υπογραφή κλείνει το στρατόπεδο διαψεύδει κιόλας αυτό που έχει προαποφασισθεί ….. να γίνει το στρατόπεδο της Κορίνθου κέντρο μεταναστών !! Εχουμε αισίως φτάσει στις 12 Ιανουαρίου 2011.

Και πάμε στις 23 Αυγούστου 2012 όπου έχουν φθάσει ήδη οι πρώτοι μετανάστες στο Στρατόπεδο και οι πολίτες προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο άλλων …..