Αρχική Eπικαιρότητα Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δούμε...

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δούμε την Εθνική

Η Εθνική ομάδα παίζει τα ρέστα της την Πέμπτη (5/9, 15:00) για την πρόκριση στους «16», στο 3ο ματς του ομίλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κόντρα στην Νέα Ζηλανδία.

Οι διεθνείς θέλουν να βγάλουν αντίδραση καθώς εμφανίζονται πεισμωμένοι από την απρόσμενη ήττα με την Βραζιλία όπου δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μεγάλη διαφορά του πρώτου ημιχρόνου.

Η επίσημη αγαπημένη θα αντιμετωπίσει την Νέα Ζηλανδία μια ομάδα, η οποία παίζει αρκετά σκληρά στην άμυνα, στα όρια του φάουλ, ενώ στην επίθεση έχει ένα πολύ γρήγορο ρυθμό τρέχοντας συνέχεια και ψάχνοντας πολλούς αιφνιδιασμούς.

Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, το κλίμα είναι ενωτικό και οι διεθνείς μας είναι έτοιμοι για έναν πρόωρο «τελικό». Άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης, τι διακυβεύεται αύριο και είναι ήρθε η ώρα για απαντήσεις στο παρκέ.

Διατητές της αναμέτρησης που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου μας στην επόμενη φάση των ομίλων θα είναι ο Πορτορικανός Ρομπέρτο Βάσκεζ, ο Αργεντίνος Λέαντρο Λεζκάνο και ο Κορεάτης Ιντάε Χουάνγκ.