Αρχική Ν. Κορινθίας Τι ενώνει τον Νίκο Σταυρέλη με τον Μανδρέκα και τον έπιασε ο...

Τι ενώνει τον Νίκο Σταυρέλη με τον Μανδρέκα και τον έπιασε ο πόνος της υπεράσπισης;

Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Υστερα από την μεγάλη αποκάλυψη σκάνδαλου από τον μέγα αυτοδιοίκητικο κύριο Σταυρελη,έχοντας και εμείς απορία για να εξετάσουμε τα λεγόμενα του,κάναμε την έρευνα μας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΨΝ2ΓΩΛ7-ΖΨΙ) και στην ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ όπως θα έπρεπε να είχε κάνει και ο ίδιος προτού εκτεθεί στα μάτια όλο των ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ,λέγοντας ασύστολα ψεύδη.

1.Η εταιρεία ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ έδωσε έκπτωση για το ΛΑΔΙ,ΚΡΕΑΤΑ,ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ 1,5% αντί 1% που είχε δώσει η KORINTHIAN PALACE CATERING. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά για να κάνετε τόσο ντόρο κύριε Σταυρέλη;

Η τιμή των 8,19€ για το ΛΑΔΙ ανα λίτρο της ενδεικτικής τιμής της διακήρυξης που επικαλείται ο μέγας αυτοδιοίκητικος άνδρας της πόλης σαφώς και δεν ίσχυε διότι,εαν την διάβαζε θα έβλεπε ότι στο άρθρο 2.4.4 αυτής λέει κατά λέξη τα εξής: Οι προσφερόμενες τιμές (για τα προϊόντα με σταθερή τιμή) και η προσφερόμενη έκπτωση (για τα προϊόντα των οποίων η τιμή εξαρτάται από τη μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου) είναι σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης και δεν αναπροσαρμόζονται.

Με βάση τη νομοθεσία

α)ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ β)ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ γ)ΚΡΕΑΤΑ η τιμή τους καθορίζεται από το τμήμα εμπορίου κάθε 15 μέρες και επ’ αυτού δίδονται οι εκπώσεις και υποχρεούται ο ανάδοχος να χρεώσει.

2.Προφανώς και γνωρίζει ο κύριος ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ότι κάθε διαγωνισμός κρίνεται και από επιπλέον κριτήρια εκτός των τιμών όπως π.χ δικαιολογητικά -τεχνικές προσφορές,που θα πρέπει να καλύπτονται και οι εν λόγω απαιτήσεις για να είναι σύννομη μια προσφορά για αυτό άλλωστε γίνονται και Διαγωνισμοι διαφορετικά οποίος θα πέρναγε έξω από το δημαρχείο θα ανέβαινε να δώσει μια τιμή και να πέρνει δουλειές μπακαλίστικα όπως μάλλον έχετε συνηθίσει να δουλεύετε εσείς !!

3.Επίσης διαγωνισμοί που έχουν προκηρυχθεί το 2019 ανά την Ελλάδα για το ΤΕΒΑ και συγκεκριμένα, στην περιφέρεια Πελοποννήσου στον Δήμο Τρίπολης στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Φυλής και σε πολλούς δήμους και περιφέρειες ακόμα ,οι τιμές των εν λόγω προϊόντων που αναφέρει ο μεγάλος αυτοδιοικητικός είναι είτε μεγαλύτερες κατά λίγα λεπτά είτε μικρότερες κατά ένα ή δυο λεπτά Και αυτό επιβεβαιώνεται με μία απλή αναζήτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΥΓ.1 Με βάση τα προλεχθέντα ο κυριος ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ Αποκρύπτει ότι η δημοτική αρχή του Δημάρχου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ και συγκεκριμένα η οικονομική επιτροπή με την απόφαση της εκρινε προσωρινό ανάδοχο με βάση την εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού την εταιρεία ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ αλλα μετά από προσφυγή της KORINTHIAN PALACE CATERING το δικαστήριο έκρινε διαφορετικά. Προφανώς και θεωρεί τους Κορινθίους ότι τρώμε κουτόχορτο και κάθε φορά που θα βγαίνει να κάνει μία μεγάλη υποτιθέμενη αποκαλυψη έχοντας σαν στόχο τον Αλέξανδρο Πνευματικό. Θυμίζουμε πως ο Αλέξανδρος Πνευματικός και η Δημοτική Αρχή εφήρμοσε τις αποφάσεις της επιτροπής διαγωνισμού και των δικαστηρίων.

Ο Νίκος Σταυρέλης σκορπώντας την λάσπη στον ανεμιστήρα για μία Εταιρεία που απασχολεί δεκάδες Κορίνθιους εργαζόμενους και κατά συνέπεια συντηρεί δεκάδες οικογένειες, πιστεύει ότι οι Κορίνθιοι θα τον αξιολογήσουν θετικά.

Μάλλον δεν πήρε το μήνυμα από τον λαό που τον κατέταξε στην τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές.Θελοντας να ξεπληρώσει προεκλογικά γραμματια βρισκει αλ καρτ σκάνδαλα για να παραμείνει στην επικαιρότητα.

Προφανώς και έχει χάσει και την αίσθηση του χρόνου νομιζοντας ότι εχουμε πάλι εκλογες σύντομα και όχι το 2023. Και αντί να στίψει το μυαλό του, να προτείνει ιδέες για έργα και για την καλύτερη ζωή των πολιτών, εκείνος σκορπίζει ψέμματα, λες και δεν πήρε το μάθημά του από τα προηγούμενα στις πρόσφατες εκλογές.

Αυτό που εντυπωσιάζει δε είναι ότι συνεχίζει να “βαράει” την ίδια παράταξη που πιστά ακολούθησε και υπηρέτησε μέχρι πριν από ένα χρόνο, λες και ο Αλέξανδρος Πνευματικός εκλέχθηκε και πάλι Δήμαρχος. Η εμμονή του για τον Δήμαρχο των τριών θητειών και των μεγάλων έργων δεν τον έχουν ακόμη αφήσει να δει το αποτέλεσμα της κάλπης.

ΥΓ.2 Σε ότι αφορά τα εκατομμύρια οπως δηλώνει μπακαλιστικα (μάλλον δε έμαθε τίποτα τόσο καιρό δίπλα στο αφεντικό του)ο μεγάλος και οικονομολόγος ότι θα βγάλει ο ανάδοχος από την σύμβαση τον συμβουλεύουμε να προτείνει στον αφεντικο του να αλλάξει επάγγελμα γιατι η δουλειά που κάνει μάλλον δεν έχει μεγάλα κέρδη.

ΥΓ3 Ποια είναι η σχέση του Νίκου Σταυρέλη με τον επιχειρηματία Μανδρέκα; Τι τους ένωσε ξαφνικά και τον Σταυρέλη τον έχει πιάσει τέτοιος πόνος υπεράσπισής του; Γιατί δεν τον έχουμε δει και να κόπτεται για τους επιχειρηματίες του νομού…… Εκτός βέβαια από έναν ……. !!!! (αποτελεί προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και θα επανέλθουμε )