Αρχική Ν. Κορινθίας Ντροπή κύριε Τατούλη να αναφέρεστε στο πιο αγαπητό παιδί της Κορινθίας –...

Ντροπή κύριε Τατούλη να αναφέρεστε στο πιο αγαπητό παιδί της Κορινθίας – Τον Αν.Γκιολή !!!

Μέχρι τώρα πραγματικά δεν έχω αναφερθεί σε όσα ακούγονται στις συνεντεύξεις τύπου του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου αλλά και στα δελτία τύπου της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής γιατί δεν μου αρέσει η κόντρα με ανθρώπους που μπορεί να έχουν την πίκρα της ήττας. Πάντα θεωρούσα πως θα πρέπει να τους καταλαβαίνουμε ένα κλικ παραπάνω από τους νικητές. Η προσωπική μου σχέση με κάποιους από αυτούς με έχει κάνει και ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Ομως όλα έχουν τα όριά τους. Στην σημερινή του συνέντευξη τύπου ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε πραγματικά με κατάπτυστους χαρακτηρισμούς για ένα θέμα το οποίο έχει κλείσει, στον πρώτο των πρώτων σε ψήφους στον νομό Κορινθίας, όχι μόνο από την παράταξη του Παν.Νίκα αλλά και σε όλες τις παρατάξεις. Τον Αναστάσιο Γκιολή, τον συνάδελφό του τον γιατρό, που έχει βοηθήσει ατέλειωτο κόσμο από την θέση του στα επείγοντα περιστατικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Που είναι πάντα με ένα χαμόγελο και μία καλή κουβέντα για όλους, που δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν ούτε προσωπικά αλλά ούτε και πολιτικά.

Πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα λάθος της στιγμής γιατί θέτετε έναν ολόκληρο νομό απέναντί σας, γιατί ανεξάρτητα με ποιον συνδυασμό κατέβηκε ο γιατρός στις εκλογές, είναι το αγαπητό παιδί όλης της Κορινθίας.

Σ.Μπαλή