Αρχική Eπικαιρότητα Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών που διακινούσαν κάνναβη

Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών που διακινούσαν κάνναβη

Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μισό κιλό κάνναβη – Κυκλοφορούσαν με τα χαρτιά της υπηρεσίας Ασύλου  – Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε μέλη του κυκλώματος 

Μια σκληρή ομάδα Πακιστανών που κυκλοφορούσαν με τα χαρτιά της Υπηρεσίας Ασύλου στις τσέπες και είχαν ανοίξει μεγάλες μπίζνες σπρώχνοντας κάνναβη στα στέκια του νησιού των ανέμων εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία και το Λιμενικό της Μυκόνου. 

Τα έξι μέλη της ασιατικής συμμορίας μετά από κοινή επιχείρηση του κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής που έχουν «μετακομίσει» στο κοσμοπολίτικο νησί για να βάλουν τάξη στο χάος και την ανομία και των ανδρών του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου πιάστηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης μετά από παρακολούθηση ημερών και μπλόκο που έστησαν στο νέο λιμάνι του νησιού. 

Μάλιστα η ειδική ομάδα των «ασφαλιτών» και των λιμενικών γνώριζαν ότι ο 30χρονος αρχηγός του κυκλώματος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να εφοδιαστεί με ναρκωτικά και μόλις τον είδαν να αποβιβάζεται από το πλοίο «Θεολόγος» με τον 19χρονο συνεργό του, όρμησαν πάνω τους και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους πέρασαν χειροπέδες. 

Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μισό κιλό κάνναβη (510γραμμάρια). Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι – καβάντζα στη θέση Βουγλί όπου το μεικτό κλιμάκιο βρήκε και κατέσχεσε τα ναρκωτικά και πέρασε χειροπέδες στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος. 

Σεσημασμένοι για ναρκωτικά και ληστεία

Αξίζει να τονισθεί ότι ο 30χρονος Πακιστανός με τα έγγραφα της Υπηρεσίας Ασύλου, είναι παλιός γνώριμος των αρχών. Στις 19.7.18 είχε συλληφθεί στη Μύκονο για πώληση ναρκωτικών ουσιών ενώ έναν χρόνο αργότερα στις 31.5.19 πιάνεται και πάλι για τα ίδια αδικήματα. 

Σύμφωνα με την υπ’αριθμόν 35/2019 από 3/6/2019 διάταξη του Γραφείου Ανάκρισης του Πρωτοδικείου Σύρου του είχε επιβληθεί παρουσία κάθε 1η και 16η του μηνός στο Α.Τ Μυκόνου όμως δεν πάτησε το πόδι του ποτέ. Σεσημασμένος είναι και άλλο ένα μέλος της εγκληματικής ομάδας ένας 28χρονος ο οποίος στις 5 Μαρτίου του 2018 διέπραξε με έναν ομοεθνή του ληστεία όμως αφέθη ελεύθερος με τον όρο να εμφανίζεται κάθε 1η και 16η στο Τμήμα της Ομόνοιας ενώ σρις 30.4.18 κατηγορήθηκε για φθορές ξένης ιδιοκτησίας και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.