Αρχική Eπικαιρότητα Μαθητής έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά στις Πανελλήνιες χωρίς…φροντιστήριο

Μαθητής έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά στις Πανελλήνιες χωρίς…φροντιστήριο

Ύστερα από κόπο, ώρες μελέτης αλλά και αγωνίας για πάρα πολλούς μαθητές ήρθε η δικαίωση στις Πανελλήνιες. Κάποιοι, μάλιστα, «εισέβαλαν» με… φόρα στις σχολές τις προτίμησή τους.

Ο Δημήτρης Βόγδος, μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης, κατέλαβε την 4η θέση στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής γράφοντας 19,9 στα Μαθηματικά δίχως φροντιστηριακή βοήθεια.

Ο Δημήτρης, παιδί πολύτεκνης οικογένειας συγκέντρωσε συνολικά 19.253 μόρια και πλέον ζει το δικό του όνειρο. Ο μαθητής από την Κοζάνη μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νιώθει για την επιτυχία του.

«Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν», λέει χαρακτηριστικά, τονίζοντας τη χαρά που σκόρπισε η είδηση της επιτυχίας του στους γονείς και τα αδέλφια του.

Σε ό,τι αφορά, δε, την επιλογή του, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του, που τον οδήγησε στη Στρατιωτική Ιατρική, η οποία, όπως τονίζει, «συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά».