Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Πανικός τη νύχτα στην Κανελλοπούλου – Αναστάτωση σε ενοίκους πολυκατοικιών από...

Πάτρα: Πανικός τη νύχτα στην Κανελλοπούλου – Αναστάτωση σε ενοίκους πολυκατοικιών από περίεργη φωτιά που ξέσπασε τη νύχτα

Συναγερμός σήμανε  στη 1.45′ νυχτερινές προς πρωινές ώρες της Τρίτης (σήμερα) στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας, μετά από τηλεφώνημα για εκδήλωση πυρκαγιάς  στην περιοχή της οδού Κανελλοπούλου, στην απέναντι πλευρά από το σημείο όπου βρίσκεται το εγκατελειμένο κολυμβητήριο και το οποίο αποτελεί «προέκταση» του έλους  αλλά και κατοικημένη περιοχή καθώς υπάρχουν πολλές πολυκατοικίες.

Λίγο νωρίτερα οι ένοικοι των πολυκατοικιών έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους βλέποντας τις φλόγες  να καίνε  χέρσα έκταση , φοβούμενοι πως  θα απειλήσουν  τα σπίτια τους.

Επιτόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 10 άντρες χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των οποίων  η φωτιά περιορίστηκε σχεδόν άμεσα, ενώ μετά από μία ώρα έγινε πλήρης κατάσβεση. Από τη φωτιά κάηκε έκταση 2 στρεμμάτων, ενώ ο χρόνος και το σημείο εκδήλωσης της, σε συνδυασμό ότι αυτό είναι σε μικρή απόσταση από την περιοχή όπου φυλάσσεται ιδιαίτερα λόγω της φιλοξενίας αγωνισμάτων των παράκτιων γεννά ερωτηματικά.

Πηγή: patrastimes.gr