Αρχική Eπικαιρότητα Σάλος από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ για την επιχείρηση στα...

Σάλος από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ για την επιχείρηση στα Εξάρχεια: Μίλησε για «σκουπίδια»

Με μια αμφιλεγόμενη διατύπωση και εξίσου αμφιλεγόμενες διευκρινίσεις, ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε την επιχείρηση-«σκούπα» σε τέσσερις καταλήψεις στα Εξάρχεια

Με μια περίεργη διατύπωση επέλεξε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας να τοποθετηθεί για την επιχείριση-«σκούπα» της επιχείρισης στα Εξάρχεια. 

Ξεκίνησε «μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας» είπε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής. 

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν διευκρινίσεις για τα λεγόμενά του. «Με την παρομοίωση σκουπίδια εννοείται την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας;» ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον συμπαρουσιαστή της να συμπληρώνει: «όχι τους ανθρώπους;». 

«Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει μπορεί δημοσιογραφικό ψωμί που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ» απάντησε.