Αρχική Eπικαιρότητα Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και εμβόλισε αυτοκίνητο με οικογένεια

Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και εμβόλισε αυτοκίνητο με οικογένεια

Δεν σημειώθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός – Το ΙΧ που επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι επιχειρούσε προσπέραση σε νταλίκα μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα

Την τύχη με το μέρος της είχε οικογένεια που επέβαινε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λαμία, το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στο 17,5 χλμ της Εθνικής Οδού Λαμίας – Δομοκού, ήρθε αντιμέτωπη με αυτοκίνητο που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ζευγάρι με τα παιδιά του, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και ένα δεκάχρονο αγοράκι που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

20190826_133139

Από το αντίθετο ρεύμα έφθασε το ΙΧ που επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο και επιχειρούσε προσπέραση σε νταλίκα μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

20190826_132830

Παρά την προσπάθεια του οδηγού του πρώτου οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση δέχτηκε το χτύπημα στην πίσω πόρτα και στον πίσω αριστερό άξονα και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα.

Ομοίως και το δεύτερο ΙΧ που έμεινε ακριβώς πάνω στη στροφή κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο εκτός από πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας, έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο πέντε άτομα, τη μητέρα με τα δύο παιδιά και το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Lamiareport.gr: Τροχαίο στις στροφές του Δομοκού