Αρχική Eπικαιρότητα Τη Δευτέρα η απολογία του 42χρονου για το διπλό φονικό στην Καβάλα

Τη Δευτέρα η απολογία του 42χρονου για το διπλό φονικό στην Καβάλα

Απέραντη θλίψη στην Χρυσούπολη Καβάλας, μετά το διπλό φονικό μητέρας και γιου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη τους, από κάτοικο της περιοχής.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα όπου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 42χρονο και τη μητέρα του επειδή λίγο πριν, είχαν επιτεθεί λεκτικά στη δική του μητέρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης είπε στους αστυνομικούς ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο γείτονάς του άρχισε να κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς το σπίτι του.

Εκείνη τη στιγμή ο δράστης καθόταν έξω μαζί με τη μητέρα του και τη σύντροφο του. Όταν ο γείτονας έφτασε μπροστά στον φράχτη του, ο δράστης τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή. Εκείνος όμως πέρασε κι όρμησε στην μητέρα του, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δράστη. Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι θολωμένος μπήκε στο σπίτι, άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Μιλώντας στο kavalanews.gr, ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον δράστη ενώ τόνισε ότι «χάθηκαν δύο ζωές για έναν ασήμαντο λόγο»:

«Σοκαριστήκαμε όλοι μόλις μάθαμε για το διπλό φονικό γιατί ο Δήμος μας δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια γεγονότα. Ο άτυχος Σ.Σ. ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, που μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για αυτό το παλικάρι που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Τον γνώριζα γιατί η σύζυγός μου είναι δασκάλα στο Δημοτικό σχολείο που πηγαίνουν τα κοριτσάκια του. Πραγματικά είμαστε συντετριμμένοι που για έναν τόσο ανούσιο λόγο χάθηκαν δύο ανθρώπινες ζωές. Και η μητέρα του θύματος ήταν μία πολύ καλή γυναίκα που ξεψύχησε δίπλα στο παιδί της όταν την πυροβόλησε ο δράστης.

Τον δράστη τον είχαμε προσλάβει για ένα δίμηνο στην καθαριότητα και μετά έφυγε. Δεν μας είχε απασχολήσει ποτέ, φαινόταν ένας ήσυχος βιοπαλαιστής.

Αυτό που γνωρίζω εγώ από πληροφορίες κατοίκων της περιοχής είναι ότι δράστης και θύμα-που ήταν γείτονες- διαπληκτίστηκαν και είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού που είχε στην κατοχή του το θύμα. Αυτή η διαφωνία κρατούσε χρόνια μεταξύ τους και δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη».

Πηγή: newsbeast.gr