Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πότε ορκίζονται Νίκας (Περιφέρεια) και Δήμαρχοι στην Αρκαδία | Όλες οι ημερομηνίες!

Πότε ορκίζονται Νίκας (Περιφέρεια) και Δήμαρχοι στην Αρκαδία | Όλες οι ημερομηνίες!

Τελετές ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των Δημάρχων της Αρκαδίας έχουν προγραμματιστεί ως το τέλος Αυγούστου. Οι νέες αρχές αναλαμβάνουν επισήμως τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι τελετές ορκωμοσίας θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες …

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – Η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, θα γίνει την Κυριακή 25/8/2019 στις 12.00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Την ίδια ημέρα θα ορκιστούν και τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. 

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ – Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 18:30 στον χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Γιώργου Καμπύλη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των κοινοτήτων καθώς και των μελών των νέων κοινοτικών Συμβουλίων. Στην τελετή θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος.

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ –  Την Τρίτη 27 Αυγούστου στις 700 το απόγευμα θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δήμαρχου Στάθη Κούλη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών των Τοπικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Γορτυνίας. Η ορκωμοσία θα γίνει στις 7.00 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Δημητσάνας, παραπλεύρως του Δημαρχείου Γορτυνίας.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αθανάσιου Σ. Χριστογιαννόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών των νέων Συμβουλίων Κοινοτήτων και των Προέδρων Κοινοτήτων τον Δήμου Μεγαλόπολης, θα τελεστεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ – Η ορκωμοσία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (προαύλειος χώρος Φάμπρικας Πολιτισμού), σε δημόσια συνεδρίαση, στις 26/8/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κώστα Τζιούμη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των κοινοτήτων καθώς και των μελών των νέων κοινοτικών Συμβουλίων, θα γίνει την Τρίτη 27/8/2019 στις 8.30 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

© www.kalimera-arkadia.gr