Αρχική Eπικαιρότητα Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 66χρονος εγκαυματίας από τη φωτιά σε γηροκομείο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 66χρονος εγκαυματίας από τη φωτιά σε γηροκομείο

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το στρώμα του άτυχου άνδρα τυλίχθηκε στις φλόγες – Η οικογένεια αναμένει το πόρισμα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να εξετάσει αν θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του εκλιπόντος

Κατέληξε την Τετάρτη το πρωί ο 66χρονος άνδρας που υπέστη σοβαρά πολλαπλά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε πριν από περίπου ένα μήνα στο δωμάτιό του σε οίκο ευγηρίας, όπου διέμενε, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το στρώμα του άτυχου άνδρα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 55% του σώματός του. Μέχρι και σήμερα ο 66χρονος νοσηλευόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου υπάρχει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυματιών.

Tην επόμενη ημέρα του συμβάντος πληροφορίες ανέφεραν πως ο 66χρονος είχε αποκοιμηθεί με αναμμένο τσιγάρο και λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, δεν κατάφερε να σηκωθεί έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η οικογένεια αναμένει το πόρισμα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να εξετάσει αν θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του εκλιπόντος.

Σημειώνεται πως το πόρισμα θα κοινοποιηθεί και στην αρμόδια εισαγγελία.