Αρχική Eπικαιρότητα Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” καταγγέλλει μέλη επιτροπής αξιολόγησης!

Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” καταγγέλλει μέλη επιτροπής αξιολόγησης!

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” ζητά την αντικατάσταση μελών ειδικής επιτροπής αξιολόγησης, καθώς θεωρεί ότι είχαν εχθρική συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα σημειώνουν:

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τον Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας, η τριμελής ειδική επιτροπή αξιολόγησης για το Νοσοκομείο μας, το Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ. Μια επιτροπή που θα επιληφθεί τυχόν σχετικών ενστάσεων από τους αξιολογούμενους.

          Δεν ξέρουμε αν τηρήθηκαν όλες εκείνες οι ενδεδειγμένες διαδικασίες, αυτές που προβλέπονται από την κείμενη διαδικασία, αν και αμφιβάλλουμε από την σύνθεση της, δεδομένου ότι εκτός αυτού δεν ενημερώθηκε πότε κανένας  και για τίποτε σχετικό, ούτε οι εκεί αιρετοί εκπρόσωποι μας.

   Εκείνο όμως  που ευθαρσώς μπορούμε να πούμε, είναι ότι έχουμε σοβαρές ενστάσεις για τα διορισμένα μέλη  και ότι είναι αδιανόητο να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την επιτροπή εκπρόσωποι των Εργαζομένων (οι αιρετοί εκπρόσωποι μας στα Υπηρεσιακά), χωρίς δικαίωμα ψήφου.

          Το Δ.Σ του Σωματείου μας, σε σχετική συνεδρίαση του, ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, να ζητήσει από τους αρμόδιους, την τροποποίηση της προαναφερόμενης διάταξης σε ότι αφορά την συμμετοχή των εκπροσώπων μας σ’ αυτήν, καθώς επίσης και την τροποποίηση της απόφασης σε ότι αφορά τα μέλη που την στελεχώνουν.

           Έχοντας σοβαρές ενστάσεις, για το τακτικό μέλος την Κα Θεοδωρή Ελένη και το αναπληρωματικό μέλος την Κα Παπαναγοπούλου Γεωργία, για την αντικειμενική τους κρίση, λόγω της εχθρικής τους στάσης απέναντι στους Συναδέλφους Εργαζόμενους, ζητάμε την αντικατάσταση τους.

         Επειδή είναι αδιανόητο τα δύο προαναφερόμενα μέλη να συμπεριφερθούν αντικειμενικά σε ένα τέτοιο όργανο,  λόγω και της πρακτικής και συμπεριφοράς που καθημερινά επιδεικνύουν στο χώρο μας, παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ την αντικατάσταση τους, καθώς επίσης και την τροποποίηση της διάταξης όπως προαναφέρουμε για την συμμετοχή σε αυτήν των αιρετών εκπροσώπων μας με δικαίωμα ψήφου.

Πηγή: achaianews.gr