Αρχική Ν. Αχαΐας Απεβίωσε 19χρονος την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

Απεβίωσε 19χρονος την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

Τον χαμό ενός νέου ανθρώπου θρηνεί η Πάτρα όπως και η Σάμος, καθώς ο 19χρονος Νίκος Μαθιός έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε μπάσκετ.

93
92

 Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ο 19χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε μπάσκετ, για να διαπιστωθεί λίγο αργότερα ο θάνατός του.

Ο 19χρονος ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Σπούδαζε Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής.

Ο άτυχος νέος κατέρρευσε ενώ έπαιζε μπάσκετ στα υπαίθρια γήπεδα του κλειστού Γυμναστηρίου Καρλοβάσου.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samiakonvima οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους γιατρούς, τόσο του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, αρχικά, όσο και του Νοσοκομείου Σάμου, όπου διακομίστηκε στη συνέχεια, ήταν υπεράνθρωπες, αλλά δυστυχώς ο νεαρός κατέληξε.

Παράλληλα, οι κάτοικοι της Σάμου εκφράζουν την οργή, τον θυμό, αλλά και τον φόβο τους για τις μεγάλες ελλείψεις του ιατρικού κέντρου, που είναι άκρως επικίνδυνες και που μπορούν να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές.

Στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου όπου διακομίστηκε αρχικά ο 19χρονος, δεν υπήρχε απινιδωτής, που ίσως και να μπορούσε να σώσει τη ζωή του νεαρού αθλητή, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.Σύμφωνα, επίσης, με καταγγελίες που έχει στη διάθεσή του το News 24/7, εκτός από την έλλειψη απινιδωτή, το ασθενοφόρο έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας, κάτι που ίσως να συνέβαλε στο να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος.Η κηδεία του μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα το πρωί.

Πηγή: patrastimes.gr