Αρχική Eπικαιρότητα Σοκ στα Τρίκαλα: Ληστής εισέβαλε στο σπίτι 86χρονης γυναίκας και προσπάθησε να...

Σοκ στα Τρίκαλα: Ληστής εισέβαλε στο σπίτι 86χρονης γυναίκας και προσπάθησε να τη βιάσει!

Σοκ και φρίκη προκαλεί η απόπειρα 27χρονου ληστή που είχε εισβάλει στο σπίτι 86χρονης στα Τρίκαλα να βιάσει το θύμα του. 

Η αποτρόπαια εισβολή έγινε το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα και οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Πρόκειται για έναν  27χρονο και έναν 29χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας βιασμού (για τον 27χρονο).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εισήλθαν σε οικία 86χρονης και ερεύνησαν τους χώρους αυτής, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος, με τη χρήση βίας, αποπειράθηκε να βιάσει το θύμα της ληστείας, ενώ o 29χρονος ανέμενε έξω από το σπίτι. Κατά την αποχώρησή του ο 27χρονος αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.