Αρχική Ν. Ηλείας Σοκ από το θάνατο του 32χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κολώκα

Σοκ από το θάνατο του 32χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κολώκα

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Νέα Φιγαλεία το τραγικό άγγελμα του θανάτου του 32χρονου Γιώργου Κολώκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Γιώργο εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, το πρωί του Σαββάτου οι δικοί του άνθρωποι στο σπίτι του όπου είχε γυρίσει λίγες ώρες πριν, από τη συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που πραγματοποιήθηκε στη περιοχή στην οποία και διασκέδασε με φίλους και συγγενείς.

Ο Γιώργος ήταν από τους πολύ αγαπητούς νέους της Νέας Φιγαλείας γνωστός σε όλη τη νότια Ηλεία, για το χαμόγελό του και την αγάπη του για το χωριό του τη Ζούρτσα, όπως έλεγε. Μόλις η είδηση διαδόθηκε στη περιοχή, πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, μέχρι που το επιβεβαίωσαν οι δικοί του άνθρωποι και να βυθίσει την περιοχή στο πένθος.

Ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, πολύ αγαπημένος στις τάξεις της ομάδας, ενώ διέθετε και γνωστή οικογενειακή επιχείρηση στη κεντρική πλατεία Νέας Φιγαλείας.

Για το λόγο αυτό αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά, ενώ σύσσωμα τα ΔΣ του συλλόγων – φορέων και σωματείων της περιοχής εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένειά του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του Γιώργου.

Πηγή: ilialive.gr