Αρχική Ν. Κορινθίας Σοβαρό τροχαίο στους Καταρράκτες Λουτρακίου – 3 τραυματίες οι 2 ανήλικα παιδιά-φωτό

Σοβαρό τροχαίο στους Καταρράκτες Λουτρακίου – 3 τραυματίες οι 2 ανήλικα παιδιά-φωτό

Σοβαρό τροχαίο συνέβη στις 5:30 μ.μ. περίπου σήμερα, 17 Αυγούστου, στην οδό Γεωργίου Λέκκα,  στο Λουτράκι, στους Καταρράκτες.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο μάρκας Smart που κινείτο με κατεύθυνση προς το Λουτράκι, παρέσυρε και τραυμάτισε μία γυναίκα μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν τόσο η οδηγός του αυτοκινήτου, όσο και αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινείτο κανονικά και με χαμηλή ταχύτητα, όταν ξαφνικά από το διαχωριστικό που βρίσκεται προς την μεριά της θάλασσας βρέθηκαν στο δρόμο η μητέρα με τα δύο παιδιά της. Η οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και συγκρούστηκε με του τρεις πεζούς τραυματίζοντας τους.

Αυτό που προξενεί ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι η μητέρα, όπως δήλωσε η οδηγός βρέθηκε στον δρόμο με την πλάτη (κοιτώντας δηλ. προς τη θάλασσα).

Πιθανόν, η γυναίκα που βρισκόταν πάνω στο διαχωριστικό να παραπάτησε στην άκρη του και να βρέθηκε στο δρόμο μαζί με τα δύο παιδιά της που τα κρατούσε.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι τρεις. Τα δύο παιδιά τα μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Κορίνθου με το αυτοκίνητο της αυτόπτης μάρτυρας.

Στη μητέρα, η οποία συνεχώς ρωτούσε με αγωνία για τα παιδιά της, δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και περιπολικό του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε και την μητέρα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

  πηγή-.loutraki365.gr