Αρχική Ν. Αχαΐας Τραγωδία στη Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο...

Τραγωδία στη Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του

Ο άτυχος νέος άνδρας εργάζοναν σε γνωστή αλυσίδα καφέ επί της οδού Γούναρη και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εκτυλίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το πρωί σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργάζονταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ επί της οδού Γούναρη και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Ο 29χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί στο οίκημα που βρίσκεται στην οδό Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών. Ο 29χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους πυροσβέστες.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή χορήγησε οξυγόνο σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα εξ αιτίας του διοξειδίου του άνθρακα που είχαν εισπνεύσει κατά την κατάσβεση, καθώς το σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό με ηλεκτρικά μπατζούρια τα οποία δεν άνοιγαν. Κατά πληροφορίες η φωτιά είχε ξεκινήσει από την κουζίνα της κατοικίας.

 patrastimes.gr