Αρχική Ν. Ηλείας «Δριμύ κατηγορώ» από την αναισθησιολόγο Νοσοκομείου Αμαλιάδας – Απαντά στην καταγγελία 53χρονης...

«Δριμύ κατηγορώ» από την αναισθησιολόγο Νοσοκομείου Αμαλιάδας – Απαντά στην καταγγελία 53χρονης και συγγενών της στο υπουργείο Υγείας

Απάντηση στην καταγγελία εις βάρος της για απαράδεκτη συμπεριφορά προς μια 53χρονη γυναίκα που διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας σε κρίσιμη κατάσταση και στους συγγενείς της που την συνόδευαν, δίνει μέσω της εφ. «Πατρίς» η Αναισθησιολόγος – Επιμελητής Α’ του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Αγγελίνα Καραμάνη.

Με βάση την γραπτή καταγγελία που εστάλη στο υπουργείο Υγείας στις 28 Ιανουαρίου 2019 η 53χρονη μεταφέρθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2018 με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας «χωρίς σφυγμό και με ρηχή αναπνοή», όπως αναφέρεται. Οι συγγενείς μίλησαν για προσπάθεια «κουκουλώματος» της καταγγελίας τους (σ.σ. έγινε προ ημερών η αναδημοσίευση του περιεχομένου της από το www.apokalypseis.com) για κακή συμπεριφορά της γιατρού και ζητούν απαντήσεις από το υπουργείο και ζητούν απαντήσεις.

«Δεν εφημέρευα, είμαι όμως συνεπής»

Χθες η μοναδική, εδώ  και κάποια χρόνια αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Καραμάνη θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό και την προσπάθεια που καταβάλλει στην  νοσηλευτική μονάδα παρά τις τεράστιες ελλείψεις. Όπως τονίζει δεν έχει ενημερωθεί όχι μόνο εγγράφως, αλλά ούτε και προφορικά για την ύπαρξη καταγγελίας, για την οποία έμαθε μέσω των δημοσιευμάτων στον Τύπο.

Πηγή: patrisnews.com