Αρχική Ν. Αχαΐας Στενεύουν τα περιθώρια για τον δρόμο Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό...

Στενεύουν τα περιθώρια για τον δρόμο Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα – Έριξε αυλαία το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Οι εξελίξεις στην κατασκευή του οδικού άξονα Πατρών – Πύργου, Πύργου – Καλό Νερό – Τσακώνα απασχόλησαν το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία του – με την παρούσα σύνθεση – συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης.

Η συζήτηση έγινε μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου και παρέμβαση του Ηλείου Περιφερειακού Συμβούλου Μανώλη Αγιομυργιαννάκη.

Στη διάρκεια της συζήτησης που θύμιζε κατά κάποιο τρόπο απολογισμό διαπιστώθηκαν λάθη και παραλείψεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα το έργο να «σέρνεται» από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Μετά από τρίωρη συζήτηση αποφασίστηκε πως αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι μια συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό ώστε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης σχετικά με το έργο. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από τον απερχόμενο περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα «πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει για να μην κάνουμε σχεδιασμούς χωρίς να γνωρίζουμε».

Πηγή: patrisnews.com