Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: Διαρρήκτες «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του Βύρωνα Πολύδωρα

Ηλεία: Διαρρήκτες «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του Βύρωνα Πολύδωρα

Οι κακοποιοί, που είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του, «άνοιξαν» το σπίτι του στο χωριό Περιβόλια στην Φιγαλεία Ηλείας όταν η οικογένεια έλειπε

Στο στόχαστρο διαρρηκτών που είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του, βρέθηκε ο πρώην πολιτικός Βύρων Πολύδωρας. Οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι του στο χωριό Περιβόλια στην Φιγαλεία Ηλείας και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα!

Οι διαρρήκτες φαίνεται πως γνώριζαν την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και του πολύτιμου περιεχομένου του, γιατί καραδοκούσαν περιμένοντας να φύγουν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και η οικογένειά του για την εκκλησία, όπου θα παρακολουθούσαν τη λειτουργία για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. 

Μόλις απομακρύνθηκαν, εισέβαλαν στο σπίτι του και πήγαν κατευθείαν στον στόχο τους.

Οι δράστες φαίνεται ότι φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε ένα φορτηγάκι με το οποίο τράπηκαν σε φυγή, πιθανότατα με κατεύθυνση προς τη Μεσσηνία. Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλείας, της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας οι άνδρες των οποίων ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη των «ποντικών» και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: 14χρονος βρετανός κατήγγειλε τους γονείς του για κακοποίηση
Επόμενο άρθροΕπέστρεψαν σπίτι και βρήκαν μέσα ολόκληρη οικογένεια Ρομά!