Αρχική Περ. Πελοποννήσου Νίκας: Στόχος η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νίκας: Στόχος η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνάντηση με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχε την Παρασκευή 2 Αυγούστου ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συζητώντας για διάφορα ζητήματα όπως τα απορρίμματα, το οδικό δίκτυο, το φυσικό αέριο κ.ά..

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου στο Δημαρχείο τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, τους Προέδρους, δηλαδή, των Επιμελητηρίων των νομών της Πελοποννήσου, (Αργολίδας: Φώτη Δαμούλο, Αρκαδίας: Ιωάννη Τρουπή, Κορινθίας: Παναγιώτη Πιτσάκη, Λακωνίας: Ιωάννη Παναρίτη και Μεσσηνίας: Ευάγγελο Ξυγκώρο).


Μεταξύ άλλων, συζητήσαμε για τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, όπως τα απορρίμματα και η βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά και για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται, όπως η χρήση φυσικού αερίου κ.ά. Κατά τη συζήτησή μας, η οποία είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τις στοχευμένες ενέργειες, στις οποίες πρέπει να προβούμε από κοινού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρειά μας. Μου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους. Κοινός στόχος είναι η δημιουργική μεταξύ μας συνεργασία, η οποία είναι απαραίτητη για την πορεία προς την ανάπτυξη, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Περιφέρειά μας.Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε! Έχω πίστη στη συνεργασία αυτή και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Νίκας.

Προηγούμενο άρθροΗλεκτρονική διασύνδεση της ΑΑΔΕ με το Μητρώο Ταυτοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας
Επόμενο άρθροΔιακοπή ρεύματος την Τετάρτη σε περιοχές του Δήμου Σπάρτης