Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Σταύρος Μπινιάρης είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Π.Α.Σ Ελλάς Βέλου

Ο Σταύρος Μπινιάρης είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Π.Α.Σ Ελλάς Βέλου

O Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τον καταξιωμένο τεχνικό  Σταύρο Μπινιάρη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Σταύρος επιστρέφει στο Βέλο μετά από 8 χρόνια  και την τελευταία παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας όπου κατακτήσαμε και το Κύπελλο Κορινθίας το 2011, έχοντας σημειώσει πολλές επιτυχίες με τις ομάδες που συνεργάσθηκε μετέπειτα, η σημαντική εμπειρία που διαθέτει από το ποδόσφαιρο θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προπονητής της ομάδας μας παραμένει και για την νέα σεζόν ο Σωτήρης Δεϊσης καθώς η Διοίκηση έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την παρθενική παρουσία του ως πρώτος προπονητής κατά την ποδοσφαιρική περίοδο που  τελείωσε.

Ο Σταύρος και ο Σωτήρης θα αναλάβουν το «χτίσιμο» της ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ για τα επόμενα χρόνια.

Ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Προπονητής θα παρουσιασθούν σε συνέντευξη τύπου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και θα επεξηγήσουν το πλάνο δουλειάς που θα εφαρμοσθεί στην ομάδα μας.

«ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ» – 91 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΚΗ
Επόμενο άρθροΡέθυμνο: Επίθεση από οδηγό φορτηγού σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ!