Αρχική Eπικαιρότητα Θεσσαλονίκη: Ο επιχειρηματίας Ζορπίδης μιλάει για την κλοπή χρηματοκιβωτίου από το ταξιδιωτικό...

Θεσσαλονίκη: Ο επιχειρηματίας Ζορπίδης μιλάει για την κλοπή χρηματοκιβωτίου από το ταξιδιωτικό του γραφείο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι έσπασαν πιθανότατα με βαριοπούλα την τζαμαρία του ταξιδιωτικού γραφείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, λίγο πριν τις 03:00 και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, που υπήρχε στα ενδότερα…

Χρηματοκιβώτιο αφαίρεσαν τα ξημερώματα άγνωστοι, από το ταξιδιωτικό γραφείο «Ζορπίδης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι έσπασαν πιθανότατα με βαριοπούλα την τζαμαρία του ταξιδιωτικού γραφείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, λίγο πριν τις 03:00 και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, που υπήρχε στα ενδότερα.

Οι δράστες διέφυγαν με όχημα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Παραμένει άγνωστο το ακριβές χρηματικό ποσό που περιείχε το χρηματοκιβώτιο.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης μίλησε στο Thesstoday για το συγκεκριμένο περιστατικό: “Η επίθεση είχε στόχο τα χρήματα που περιείχε το χρηματοκιβώτιο. Έσπασαν την τζαμαρία και πήγαν κατευθείαν εκεί, χωρίς να ψάξουν κάτι άλλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στο συρτάρι του γραφείου υπήρχαν κάποια ακόμα χρήματα που είχε αφήσει η υπάλληλος και δεν κοίταξαν καν εκεί. Έδρασαν γρήγορα”, είπε ο κ. Ζορπίδης.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως στο κατάστημα δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, ωστόσο, όπως είπε “το πιο πιθανό είναι από τα διπλανά καταστήματα, να έχει καταγραφεί η διάρρηξη”.

Ο κ. Ζορπίδης, εξέφρασε παράλληλα και την ανησυχία του όσον αφορά την εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Thesstoday.gr “μας τρομάζει πολύ αυτό που έγινε, στο κέντρο της πόλης, με τόσα μαγαζιά τριγύρω και κόσμος.

Ανησυχούμε για τα παιδιά μας. Αν κάποιοι μπορούν με μια βαριοπούλα να ληστέψουν μια επιχείρηση σε τόσο κεντρικό σημείο, υπάρχει πρόβλημα και τα πράγματα σίγουρα είναι επικίνδυνα”.

Voria.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Σορός μητέρας μου πουλήθηκε στον στρατό – Την έδεσαν σε μια καρέκλα και την ανατίναξαν!
Επόμενο άρθροΣαρώνουν για ναρκωτικά το κέντρο της Αθήνας! Έξι συλλήψεις!