Αρχική Ν. Αρκαδίας Θα είναι η 25η Αυγούστου το πολιτικό τέλος του Πέτρου Τατούλη;

Θα είναι η 25η Αυγούστου το πολιτικό τέλος του Πέτρου Τατούλη;

Είναι ένα ερώτημα που ταλανίζει πολλούς πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και ανθρώπους που είναι κοντά του. Ο Πέτρος Τατούλης έχοντας μία μεγάλη πολιτική πορεία στην κεντρική πολιτική σκηνή και αμέσως μετά στην Περιφέρεια φαίνεται πως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον.

Ενα μέλλον που όλα έδειξαν ότι συμπαρέσυρε και το παρόν της κόρης του Εύης Τατούλη που δεν επιλέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

Η ήττα του Τατούλη φαίνεται να έπεσε σαν κεραυνός στο Καστρί που ακόμη και τώρα δεν την τοποθετούν στην σωστή της βάση. Ο μεθοδικός Νίκας, το σωστό επιτελείο, η τρομακτική άνοδος της Νέας Δημοκρατίας συνετέλεσαν στην βαριά ήττα Τατούλη.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι το αύριο του Πέτρου Τατούλη, αν έχει επιλέξει να υπάρχει πολιτικό αύριο. Εγιναν κάποιες βιαστικές ανακοινώσεις για ένα πολιτικό φόρουμ με τον τίτλο “Νέα Πελοπόννησος” που όμως δεν αναλύθηκε ποτέ ως προς την πορεία του, το μέλλον και τους ανθρώπους που θα το απαρτίζουν.

Θα τον δούμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου; Πολύ πιθανό λένε κάποιοι μιας και έχει τον ίδιο αριθμό συμβούλων με τον Παναγιώτη Νίκα. Αδύνατον, θα προτρέξουν να πουν κάποιοι άλλοι, γιατί ο Πέτρος Τατούλης είναι γεννημένος για να ηγείται.

Ετσι κι αλλιώς, η 25η Αυγούστου είναι πολύ κοντά για να δούμε από κοντά τα σχέδια και τις κινήσεις τόσο του ίδιου όσο και της Ντίνας Νικολάκου αλλά και των εκλεγμένων συμβούλων του που φημολογούνται διάφορα σενάρια.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και οι πιο σκληροί του αντίπαλοι συμφωνούν πως ο Πέτρος Τατούλης δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα……

Σ.Μπαλή