Αρχική Ν. Αργολίδος Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου τίμησε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σε μια «μεθυστική» μουσική...

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου τίμησε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σε μια «μεθυστική» μουσική βραδιά

Η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας που τραγούδησαν μάγεψαν με τη φωνή τους περισσότερα από 2.000 άτομα πουπαρακολούθησαν την μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Στην έναρξη της συναυλίας ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού βράβευσε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο πρόσωπο της κόρης του Μαργαρίτας και τον Ναυπλιώτη Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Τον Ναυπλιώτη Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο τίμησε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας που ήταν αφιερωμένη στους Μίκη Θεοδωράκη και Βασίλη Τσιτσάνη χθες το βράδυ στην πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο.

Ο κόσμος που παρακολούθησε την συναυλία απόλαυσε μια σπάνια μουσική βραδιά υπό τους ήχους της «Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης» και τους καταξιωμένους τραγουδιστές.

Δυο ξεχωριστοί όσο και διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι συναντήθηκαν σε αυτή την συναυλία. Εκείνος του κορυφαίου συνθέτη του λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη, με εκείνου του παγκοσμίως αναγνωρισμένου δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη.