Αρχική Eπικαιρότητα Η Ρουμανία κλονίζεται από τη δολοφονία των δυο κοριτσιών, αφού η αστυνομία...

Η Ρουμανία κλονίζεται από τη δολοφονία των δυο κοριτσιών, αφού η αστυνομία αγνόησε τις κλήσεις για βοήθεια!(pics)

Ένας άνδρας 57 ετών από το Καράκαλ, το νομό του Olt (περιοχή Oltenia), έχει ληφθεί για ακροάσεις καθώς είναι ύποπτος σε πιθανή υπόθεση δολοφονίας. Ανθρώπινα λείψανα και κοσμήματα έχουν βρεθεί σε βαρέλι στο σπίτι του ύποπτου. Δύο έφηβες κορίτσια έχουν εξαφανιστεί ενώ κάνουν στάση.

Ένα από τα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί προφανώς κατόρθωσε να καλέσει το 112 μια ημέρα πριν, με την αστυνομία να ισχυρίζεται ότι η Ειδική Υπηρεσία Τηλεπικοινωνιών (STS) είχε παραδώσει λάθος σημεία όπου θα μπορούσε να είναι το κορίτσι, μία περιοχή στα βουνά των Apuseni και άλλα τρία λανθασμένες τοποθεσίες, ακολουθώντας τις τρεις κλήσεις του κοριτσιού στο 112.

Ήταν μια κλήση από το κορίτσι που έχει εξαφανιστεί από τις 24 Ιουλίου, το STS μας ανέφερε μια περιοχή στα βουνά του Apuseni και άλλες τρεις λάθος τοποθεσίες. Οι αστυνομικοί από το Όλτο πήγαν εκεί, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Η αστυνομία Dolj είδε ένα αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στο βίντεο. Μετά τις έρευνες σήμερα το πρωί, πολλά ανθρωπογενή υπολείμματα και κοσμήματα βρέθηκαν σε ένα βαρέλι » , δήλωσε ο γεωργιανός εκπρόσωπος της Ρουμανίας Ντράγκαν.

Οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι οι αστυνομικοί είχαν πραγματοποιήσει επιδρομή σε ένα από τα άτομα που τους απευθύνθηκαν την Παρασκευή μετά από τα δεδομένα GPS σχετικά με το κινητό του κοριτσιού, αλλά προφανώς ότι η επιχείρηση διάσωσης έμεινε καθυστερημένη καθώς η αστυνομία δεν είχε εντολή έρευνας.

Η απελπισμένη έκκληση της Αλεξάνδρα, το απαχθέν κορίτσι τις τελευταίες ημέρες, έχει επίσης δημοσιοποιηθεί.

Είμαι σε ένα παλιό σπίτι, σχεδόν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, υπάρχει χόρτο στην αυλή. Πρόκειται για μια υπηρεσία αυτοκινήτου, έχει δύο σκύλους λύκου, δήλωσε ο κοπέλος σε 112 φορείς, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας.

Οι πηγές μέσα στους επενδυτές αποκάλυψαν επίσης ότι το κορίτσι φαινόταν να είναι ζωντανό το βράδυ της Πέμπτης.
“Μετά την επίσκεψη των ανακριτών κλήσης, αλλά κανείς δεν μπήκε καθώς δεν είχαν κανένα ένταλμα. Περίπου στις 4 π.μ. ακούστηκαν φωνές από το σπίτι <Αφήστε με μόνο που με σκοτώνετε>. Οι γείτονες κάλεσαν 112 και 3-4 πληρώματα της αστυνομίας ήρθαν και περπατούσαν μπροστά στο γήπεδο μέχρι τις 6 π.μ. όταν τελικά εισήλθαν επειδή είχαν πάρει το ένταλμα έρευνας » , ανέφεραν οι πηγές.

Προκαταρκτικές πληροφορίες δείχνουν ότι τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο βαρέλι θα ανήκουν στο κορίτσι που εξαφανίστηκε χθες. Οι αστυνομικοί που πήγαν στη σκηνή βρήκαν ένα πλήρες χάος στον τόπο του ύποπτου, ενώ η αυλή της αποθήκης με ειδικές ανάγκες ήταν εφοδιασμένη με σκουπίδια, παλιό κομμάτι επίπλων και άλλα.

Ο ύποπτος, 57yo Gheorghe Dinca, είναι μηχανικός αυτοκινήτων και ζούσε σε αποθήκη που δεν χρησιμοποιείται. Έχει τρία παιδιά. Η κόρη του ζει στην Τιμισοάρα, ενώ οι γιοι του παραμένουν για εργασία στο εξωτερικό.

Οι δικαστικές πηγές ανέφεραν στα ΜΜΕ ότι ο ύποπτος Γκεόργκε Ντιντσκά αρνείται κατηγορίες. Πιστεύεται ότι σκοτώνει και καίει το 15χρονο κορίτσι, την Αλεξάνδρα.

Οι αναζητήσεις άρχισαν μετά από μια 15χρονη κοπέλα από το Dobrosloveni που αναφέρθηκε ότι έλειπε στις 24 Ιουλίου. Την τελευταία φορά που είδε στο Caracal, όταν έμεινε σε αυτοκινητόδρομο και έφτασε σε ένα αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης αν αυτή η υπόθεση σχετίζεται με μια άλλη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός άλλου εφήβου κοριτσιού στην ίδια περιοχή αυτή την άνοιξη. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον Απρίλιο ότι μια κοπέλα από τη Κραϊόβα πήγε στο Καράκαλ για να πάρει κάποια χρήματα από τη μητέρα της και από τότε εξαφανίστηκε. Ο Valeriu Şuhan, πρώην δικαστικός αστυνομικός, δήλωσε ότι εάν ο ύποπτος στο Caracal αποδείξει ότι είναι ένας σειριακός δολοφόνος, μπορεί να συγκριθεί με τον διάσημο αμερικανικό δολοφόνο Ted Bundy που απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε πολλές νεαρές γυναίκες και κορίτσια κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και ίσως νωρίτερα. Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία άρνησης, πριν από την εκτέλεση του το 1989 ομολόγησε σε 30 ανθρωποκτονίες που διαπράχθηκε σε επτά κράτη μεταξύ 1974 και 1978. Ο αληθινός αριθμός θυμάτων είναι άγνωστος και ίσως υψηλότερος. Η STS αντιδρά, αρνούμενη τις κατηγορίες της Αστυνομίας Η STS, κατηγορούμενη ότι δεν έχει εντοπίσει σωστά την τοποθεσία, έχει δώσει την πρώτη αντίδραση σε αυτήν την περίπτωση, αρνούμενη τις κατηγορίες της Αστυνομίας και λέγοντας ότι οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πρωτογενούς εντοπισμού σε κάθε μία από τις τρεις κλήσεις. Η STS δήλωσε επίσης ότι δεν έχει εξουσία να εντοπίσει την τοποθεσία του κινητού ή του κινητού τηλεφώνου του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με την STS, η πρώτη κλήση της Αλεξάνδρα είχε πραγματοποιηθεί στις 11:05:07 και εκείνη διέκοψε τη συζήτηση.

Ένα λεπτό αργότερα, η εφηβική κοπέλα κάλεσε πάλι 112 και κατάφερε να μιλήσει με τον χειριστή και θα είχε δώσει μια διεύθυνση σε μια επαγγελματική κάρτα που βρέθηκε στη θέση, αλλά δεν ήξερε αν η διεύθυνση στην επαγγελματική κάρτα ήταν παρόμοια με εκείνη όπου ήταν εκείνη τη στιγμή της κλήσης. Το κορίτσι έδωσε επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία κατά τη διάρκεια αυτής της δεύτερης κλήσης.

Μια τρίτη κλήση έγινε στις 11:12:36, η οποία όμως διαρκεί μόνο 4 δευτερόλεπτα.

Η STS ανέφερε ότι ο χειριστής της επιχείρησε να καλέσει ξανά τον κινητό αριθμό του κοριτσιού δύο φορές, αλλά δεν ήταν τίποτε άλλο από το φωνητικό ταχυδρομείο κάθε φορά.