Αρχική Eπικαιρότητα Γιατί ο λευκός σκύλος που δώρισε η Ιβάνκα Τραμπ θεωρείται σύμβολο ναζισμού

Γιατί ο λευκός σκύλος που δώρισε η Ιβάνκα Τραμπ θεωρείται σύμβολο ναζισμού

Ούτε σκύλο δεν μπορεί να κάνει δώρο στην κόρη της η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ χωρίς να μπει στο στόχαστρο των (πολλών) επικριτών της.

Προκαλεί την οργή των media με κάθε της κίνηση: Ο λόγος για την Ιβάνκα Τραμπ, την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, που μπήκε σε νέους μπελάδες επειδή… δώρισε έναν άσπρο σκύλο στην 8χρονη κόρη της.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ μοιράστηκε μία φωτογραφία από το γλυκύτατο σκυλάκι στο Twitter, γράφοντας: «Αυτή είναι η Γουίντερ (Χειμώνας), το όνειρο της Αραμπέλα γίνεται πραγματικότητα με το νεότερο μέλος της οικογένειας Κούσνερ».

Πού να ήξερε, όμως, ότι το υπέροχο αυτό δώρο στην κόρη της θα αποδεικνυόταν «πονοκέφαλος» για την ίδια! Και τι δεν πρωτοσχολίασαν οι χρήστες του Twitter για τον σκύλο αυτόν; Φυσικά, σχολιάστηκε το λευκό του χρώμα. «Αν ήταν ένα καφετί σκυλί, θα το βάζατε σε κλουβί;» ρώτησε ο φιλελεύθερος συγγραφέας Τζον Ζαλ, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για την πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ σε σχέση με τους μετανάστες από τις φτωχές χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό, η Ιβάνκα Τραμπ είχε βρεθεί πάλι στο στόχαστρο έντονης κριτικής μετά την προσπάθειά της να μπει στην συζήτηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και την Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ στην Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Ιαπωνία.

Tanea.gr