Αρχική Eπικαιρότητα Επιστρέφει το «Ράλλυ Ακρόπολις»

Επιστρέφει το «Ράλλυ Ακρόπολις»

Ευρύτατη σύσκεψη για τον επαναπροσδιορισμό στο αγωνιστικό καλεντάρι των αγώνων, του “Ράλλυ Ακρόπολις”, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την παρουσία και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.

Τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε η άνοιξη του 2019 να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που το “Ράλλυ Ακρόπολις” δεν διεξήχθη συζήτησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρήστο Δήμα, τον νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, τον Αναστάσιο Γκιολή, εκπρόσωπο του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, τον νέο Δήμαρχο Κορίνθου, Βασίλη Νανόπουλο και τον αντιδήμαρχο Λουτρακίου, Τάσο Σακελλαρίου.

Επισημάνθηκαν, επιπλέον, τα ισχυρά οικονομικά και τουριστικά οφέλη που προκύπτουν, αλλά και η σημαντική ευκαιρία για να συνδεθεί, αυτός ο σπουδαίος διεθνής αγώνας, με τα απαραίτητα κοινωνικά μηνύματα για την «οδική ασφάλεια και συμπεριφορά» στη χώρα.

Διαπιστώθηκε, τέλος, από τον κ. Αυγενάκη, ότι οι συνθήκες είναι ώριμες, με το τόσο ζεστό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι δύο Περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι εντός αυτών, ώστε να υπάρξει πλέον ένας στρατηγικός σχεδιασμός, που θα εξασφαλίσει όχι μόνο την, εκ νέου, σταδιακή ανάπτυξη του θεσμού, αλλά και τη διαρκή εξέλιξή του.

Προηγούμενο άρθροΔόμνα Μιχαηλίδου: 2.000 ευρώ για κάθε γέννα από το 2020 -Θα διατηρηθούν όλα τα επιδόματα
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά σε δασική έκταση κοντά στην Μονή Καρακάλα Αργολίδας