Αρχική Eπικαιρότητα Γιατρός – τέρας! Κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 95 αγόρια!

Γιατρός – τέρας! Κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 95 αγόρια!

Συγκλονισμένη είναι η Αυστρία από τις αποκαλύψεις για έναν γιατρό ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 95 αγόρια.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της πόλης Βελς έπειτα από πολλούς μήνες ερευνών, ο γιατρός «εξηγούσε» στα θύματά του, πολλά από τα οποία ήταν μικρότερα των 14 ετών, ότι η πρακτική του βασιζόταν σε μια ιατρική κίνηση, κάτι που του είχε επιτρέψει να συνεχίζει τη δράση του επί πολλά χρόνια χωρίς να τον καταγγέλλουν.

Τελικά η καταγγελία ενός αγοριού ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη του γιατρού τον Ιανουάριο. Η αποκάλυψη της υπόθεσης οδήγησε σε μια χιονοστιβάδα μαρτυριών, με 95 θύματα να έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Η δράση του γιατρού ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, σύμφωνα με την αστυνομία. Ωστόσο δεν έχουν αποκαλυφθεί το μέρος που ασκούσε ιατρική αλλά ούτε και στοιχεία της ταυτότητας του γιατρού προκειμένου να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια των θυμάτων. Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε «μια μικρή επαρχιακή πόλη», περιορίστηκε να αναφέρει ο αυστριακός Τύπος.

Η δίκη του γιατρού αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο και κινδυνεύει να καταδικαστεί έως και σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Τον σκότωσε με ψαλίδι – Το σκοτεινό μυστικό πίσω από το άγριο έγκλημα στο ξενοδοχείο!
Επόμενο άρθροΕυρυτανία: Ερευνες για τον εντοπισμό άνδρα που πήγε για τσάι και χάθηκε