Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφονία βιολόγου: Η «συγγνώμη» του πατέρα του 27χρονου

Δολοφονία βιολόγου: Η «συγγνώμη» του πατέρα του 27χρονου

Ï 27÷ñïíïò êáè¢ ïìïëïãßá äñÜóôçò ôçò äïëïöïíßáò ôçò 60÷ñïíçò Suzanne Eaton ïäçãåßôáé áðü áóôõíïìéêïýò ãéá íá áðïëïãçèåß óôïí åéóáããåëÝá ×áíßùí ôçí Ôñßôç 16 Éïõëßïõ 2019. Ï åéóáããåëÝáò ×áíßùí óôïí 27 ÷ñüíï áðü ôï ÌÜëåìå ×áíßùí, ï ïðïßïò óõíåëÞöèç áðü ôçí áóôõíïìßá ãéá ôç äïëïöïíßá ôçò 60÷ñïíçò Áìåñéêáíßäáò âéïëüãïõ, Suzanne Eaton ôéò êáôçãïñßåò ôçò áíèñùðïêôïíßáò, ôïõ âéáóìïý êáé ôçò ïðëïêáôï÷Þò, (EUROKINISSI)

Για πρώτη φορά ο πατέρας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της αμερικανίδας βιολόγου Suzan Eaton στα Χανιά, σπάει τη σιωπή του και μιλά για το τραγικό έγκλημα.

Την ώρα που ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι έχει «πειράξει και άλλα κορίτσια», συντετριμμένος ο πατέρας του 27χρονου προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή το γιο του. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζητάει να τιμωρηθεί ο καθ’ ομολογίαν δολοφονός όπως ορίζει ο νόμος. «Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη», ενώ στη ερώτηση αν ζητάει «συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του δήλωσε πως «ναι».

Η «συγγνώμη» του δράστη

Συγγνώμη ψέλλισε και ο 27χρονος δράστης βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας το μεσημέρι της Παρασκευής. Οδηγείται πλέον στις φυλακές της Τρίπολης.

Στην απολογία του είπε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε τη μοιραία μέρα. «Θόλωσα… Επηρεάστηκα από σκοτεινές δυνάμεις που με οδήγησαν σε κακές σκέψεις Όλα έγιναν μηχανικά. Πίστευα ότι θα συλληφθώ, ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα. Ήθελα όσες μέρες μου μένανε να είμαι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου, γιατί ήξερα ότι δε θα τους ξαναέβλεπα» είπε.

Τον πρόδωσε το… youtube

Οι κάμερες ασφαλείας σε ένα συγκεκριμένο σημείο από όπου πέρασε η Αμερικανίδα βιολόγος την ημέρα που εξαφανίστηκε πρόδωσαν τον 27χρονο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του έψαξαν στο youtube κι ανακάλυψαν τις ξεναγήσεις του στα σπήλαια.

Είχαν καταλάβει ποιος ήταν ο δολοφόνος… Έχει δυο δώσει δυο καταθέσεις και δεν αποκλείεται αν χρειαστεί να δοθεί και τρίτη συμπληρωματική. Μέχρι στιγμής στη δικογραφία δεν υπάρχουν οι καταγγελίες άλλων γυναικών για επιθέσεις, καθώς διερευνώνται από τις αρχές.

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι ο 27χρονος φέρεται να βίασε την άτυχη βιολόγο όχι μία άλλα τρεις φορές, ακόμα κι όταν δεν είχε σφυγμό!

Tanea.gr

Προηγούμενο άρθροΜυτιλήνη: Πυρκαγιά στην περιοχή Νησέλια
Επόμενο άρθροΕπίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η τρίτη δόση