Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστικό : Ο Κ.Κόλλιας μετά την επανακαταμέτρηση…..ζήτησε να ανοιχτούν και πάλι οι...

Αποκλειστικό : Ο Κ.Κόλλιας μετά την επανακαταμέτρηση…..ζήτησε να ανοιχτούν και πάλι οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει η ήττα του κατά τ’ άλλα εξαιρετικά συμπαθούς Κορίνθιου πολιτικού και πρώην βουλευτού κυρίου Κώστα Κόλλια.

Αφού ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων του καθώς θεωρούσε ότι το έδρανο στην Βουλή το είχε κερδίσει εκείνος και όχι η Μαριλένα Σούκουλη που έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντά της, χθες το πρωί ζήτησε εκ νέου μαζί με τους νομικούς του συμβούλους να ανοιχτούν τρεις συγκεκριμένοι σάκοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη επανακαταμέτρηση έβγαλε την διαφορά του με την βουλευτή Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη γύρω στα 90 ψηφοδέλτια.

Κορίνθιοι που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια της Κορίνθου μας μετέφεραν αποκλειστικά ότι μάταια οι εργαζόμενοι στο Πρωτοδικείο προσπαθούσαν να τους πείσουν για τον νόμο. Το αυτονόητο δηλαδή, ότι η επανακαταμέτρηση που ζήτησε πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και δεν μπορεί να υπάρξει άλλη.

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, ο κύριος Κόλλιας αποχώρησε με τους δικηγόρους του.

Για άλλη μια φορά θα θυμήσουμε στον αγαπητό σε όλους μας Κορίνθιο πολιτικό ότι τους βουλευτές τους εκλέγουν οι πολίτες και όχι τα δικαστήρια. Και οι πολίτες επέλεξαν την Μαριλένα Σούκουλη να μας εκπροσωπήσει στην Βουλή των Ελλήνων !!!

Σ.Μπαλή