Αρχική Eπικαιρότητα Μεσολόγγι: «Ποντικοί» μπήκαν στo κτίριο της Περιφέρειας – Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά

Μεσολόγγι: «Ποντικοί» μπήκαν στo κτίριο της Περιφέρειας – Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά

Εσπασαν το ΑΤΜ, διέρρηξαν γραφεία και το κυλικείο

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν άγνωστοι δράστες στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία), στο Μεσολόγγι.

Οι δράστες διέρρηξαν ένα από τα πίσω παράθυρα του κτιρίου και μπήκαν στο ισόγειο και ξεκινώντας από δυο γραφεία της πίσω πλευράς τα έκαναν άνω – κάτω προφανώς προσπαθώντας να βρουν πράγματα αξίας. Αφού έσπασαν και την εσωτερική πόρτα του ενός, κατευθύνθηκαν προς το ΑΤΜ που βρίσκεται στον διάδρομο του ισογείου, το οποίο διέλυσαν προσπαθώντας να αρπάξουν τα χρήματα. Ωστόσο όταν έφθασαν στο χρηματοκιβώτιο του μηχανήματος δεν κατάφεραν να το ανοίξουν και εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Στη συνέχεια διέρρηξαν και την πόρτα του κυλικείου που πλέον χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Οι δράστες πιθανά να θεώρησαν ότι εκεί θα βρουν χρήματα, όμως βρέθηκαν μπροστά σε αναλώσιμο υλικό. Άνοιξαν κάποια κουτιά που περιείχαν απορρυπαντικά, και άλλα με γραφική ύλη και αφού δεν βρήκαν κάτι που να τους ενδιαφέρει, έφυγαν άπραγοι.

Σήμερα το πρωί, που οι υπάλληλοι πήγαν στις δουλειές τους, βρέθηκαν μπροστά σε αυτή την δυσάρεστη έκπληξη και κάλεσαν την Ασφάλεια η οποία πήρε αποτυπώματα και άλλα στοιχεία προκειμένου να ανακαλύψει τους δράστες.

Πηγή: aixmi-news.gr

Προηγούμενο άρθροΙόνια Οδός: Αγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς-Κουβαλούσαν μεγάλη ποσότητα κάνναβης(ΦΩΤΟ)
Επόμενο άρθροΓια κάθε Παιδί σε ανάγκη κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056 (VIDEO)