Αρχική Ν. Κορινθίας Π.Πιτσάκης: Ξεκαθαρίζω ότι το Επιμελητήριο θα προχωρήσει πιο δυνατά από ποτέ

Π.Πιτσάκης: Ξεκαθαρίζω ότι το Επιμελητήριο θα προχωρήσει πιο δυνατά από ποτέ

«ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»
Exουν περάσει περισσότεροι από 19 μήνες από τις εκλογές του Επιμελητηρίου, αλλά δυστυχώς η κάλπη φαίνεται δεν έχει κλείσει ακόμα…!
Κάποιοι για δικούς τους προσωπικούς και μόνο λόγους, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, αδιαφορώντας για τον θεσμό τους επιχειρηματίες και εμπόρους αλλά και τους νόμους.
Αδιαφορούν για τα 8.000.000 ευρώ προγράμματα που τρέχει το επιμελητήριο..
Αδιαφορούν για την τεράστια μείωση των δαπανών και την εξαντλητική εξωστρέφεια του Επιμελητηρίου…
Δυστυχώς όμως για τους όσους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τους θεσμούς για προσωπικά τους οφέλη, ούτε συνθηκολογώ με την ανηθικότητα, ούτε εκβιάζομαι…
Οι ίδιοι άνθρωποι που αποθέωναν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, είναι οι ίδιοι…που διαφωνούν ΞΑΦΝΙΚΑ με τις διαδικασίες, με την ίδια ευκολία που διαφωνούν για τα ζώδια…!
Χωρίς φυσικά να εξηγούν ποιες είναι οι περιβόητες διαδικασίες που δεν τους αρέσουν.
Ξεκαθαρίζω λοιπόν για τελευταία φορά, ότι το Επιμελητήριο θα προχωρήσει και μάλιστα πιο δυνατά από ποτέ. 
Οι διαδικασίες του Επιμελητηρίου είναι πλέον ανοικτές σε όλους και στις συνεδριάσεις τόσο της διοικητικής επιτροπής όσο και της Αναπτυξιακής θα καλούνται όλοι οι σύμβουλοι του Επιμελητηρίου.
Στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου θα ζητήσω ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ να είναι σύμβουλος της αντιπολίτευσης, με δεδομένο ότι η σημερινή επόπτης δεν σέβεται ούτε τις υπογραφές της.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.!
Όσοι από την διοικητική επιτροπή διαφωνούν με τις «διαδικασίες», (τις οποίες ΟΜΟΦΩΝΑ οι ίδιοι ψήφισαν), οφείλουν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ως πράξη ελαχίστου αξιοπρέπειας, για να μπουν στο Επιμελητήριο συνάδελφοι που θέλουν να δουλέψουν για το καλό του θεσμού και τις επιχειρηματικότητας.
Το Επιμελητήριο δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση αλλά ανήκει στους χιλιάδες Κορίνθιους επιχειρηματίες στους οποίους απολογούμαι και είναι οι τελικοί κριτές όλων μας.
Δεν με ενδιαφέρει και δεν ακούω καν τις φήμες που κυκλοφορούν για ανίερες συμμαχίες κάτω από το τραπέζι και ανταποδοτικές συμφωνίες…
Όσοι τέλος ζητούν από τον πρόεδρο να «διευκολύνει» την διάλυση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, δεν έχουν παρά να περιμένουν τις επόμενες εκλογές και να ζητήσουν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου.
Αν μέχρι τότε έχουν δικαίωμα ψήφου…!
Θα προχωρήσουμε με όσους αγαπούν το Επιμελητήριο και θέλουν να δουλέψουν για τους Κορίνθιους επιχειρηματίες.
ΠΑΓΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Πρόεδρος Επιμελητηρίου
Κορινθίας