Αρχική Eπικαιρότητα Πάρος: Μυστήριο με φουσκωτά που βρίσκονται τρυπημένα από μαχαίρι

Πάρος: Μυστήριο με φουσκωτά που βρίσκονται τρυπημένα από μαχαίρι

Ψάχνουν ποιος ή ποιοι μαχαιρώνουν τα φουσκωτά στο λιμάνι της Νάουσας.

Το πρωινό της 1ης Ιουλίου, αξιωματικός του Λιμενικού, καλεί στο τηλέφωνο τον επιχειρηματία Γρηγόρη Θεοδώρου, ο οποίος νοικιάζει φουσκωτά σκάφη σε τουρίστες στη Νάουσα της Πάρου. Ο επιχειρηματίας, είχε μόλις εγκατασταθεί στο νησί και το σκάφος του ήταν δεμένο μέσα στη μαρίνα της Νάουσας όταν ο αξιωματικός τον ενημέρωσε ότι το φουσκωτό ήταν γεμάτο νερό.

«Με το που το έβγαλα έξω, είδα δέκα μαχαιριές στα μπαλόνια ενώ είχε αφαιρεθεί η κεντρική τάπα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ενέργεια ήταν εσκεμμένη με σκοπό να βουλιάξει το σκάφος», λέει στο protothema.gr ο κ. Θεοδώρου.

Όπως εξηγεί για να συμβεί αυτό σημαίνει ότι ο δράστης βούτηξε στο νερό για να ξεβιδώσει την κεντρική τάπα ώστε να μπουν τα νερά και να βουλιάξει το σκάφος σε συνδυασμό με τα τρύπια μπαλόνια που δεν θα μπορούσαν να το κρατήσουν στην επιφάνεια.

skafi02

Μάλιστα προσθέτει ότι έπειτα από δυο ώρες και αφού είχε επιστρέψει στη Νάουσα για να πάρει το αυτοκίνητο του, διαπίστωσε ότι ένα άλλο σκάφος, παρόμοιο με το δικό του, είχε δεχθεί κι αυτό δέκα μαχαιριές με αφαίρεση της πρυμναίας κεντρικής τάπας.

Το συγκεκριμένο φουσκωτό ανήκει σε έναν άλλον νέο επιχειρηματία στη δουλειά, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 80 μέτρων από το σκάφος του Γρηγόρη Θεοδώρου. Ο δράστης χτύπησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σκίζοντας με το μαχαίρι τα μπαλόνια, έχοντας ξεβιδώσει πρώτα την κεντρική τάπα.

Οι δυο επιχειρηματίες πήγαν στο Λιμεναρχείο και κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ οι Λιμενικοί τους είπαν ότι τέτοια περιστατικά δεν έχουν ξανασυμβεί στο νησί.

Ο κ. Θεοδώρου καταγγέλλει ότι στη μαρίνα δεν υπάρχει νυχτοφύλακας, ούτε κάμερες ασφαλείας και προσθέτει ότι «μόνο κατά τις πρωινές ώρες υπάρχει ιδιωτική φύλαξη όμως το βράδυ δεν πραγματοποιούνται περιπολίες».

skafi04

Όσο για το ποιος μαχαίρωσε τα φουσκωτά σκάφη, αυτό παραμένει άλυτο μυστήριο και οι Λιμενικοί που έχουν αναλάβει να το λύσουν θα πρέπει να έχουν λίγη από την τύχη και την ευστροφία του δαιμόνιου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, καθώς φαίνεται ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο εντοπισμό των δραστών.

Στο νησί δραστηριοποιούνται περίπου δέκα επιχειρηματίες που κάνουν την ίδια δουλειά, όμως ουδείς ανέφερε ότι το διπλό χτύπημα στα φουσκωτά σκάφη θα μπορούσε να γίνει από πιθανό ανταγωνιστή ο οποίος επινόησε αυτό τον πανούργο τρόπο για να ξεφορτωθεί τους νεόφερτους επιχειρηματίες.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΙερείς έστησαν κιόσκι στο Σύνταγμα για τις e-υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Επόμενο άρθροΣε αυτές τις περιφέρειες οι οδηγοί πίνουν και τρέχουν