Αρχική Ν. Κορινθίας Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και “ηχητικό σκάνδαλο” ότι γίνεται στο ΚΕΠΑΠ σε...

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και “ηχητικό σκάνδαλο” ότι γίνεται στο ΚΕΠΑΠ σε σχέση με άλλο όμορο Δήμο …. !!!!

Ο Δήμος Βέλου Βόχας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο χτυπημένος από το peloponnisosnews σε σχέση με άλλους Δήμους σε ότι αφορά δυσλειτουργίες και “στραβά” που κατά καιρούς μας στέλνουν αναγνώστε μας.

Ψάχνοντας όμως την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και συγκρίνοντάς την με το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του ΚΕΠΑΠ σε σχέση με το Δήμου Βέλου Βόχας.

Οπως βλέπετε στην παρακάτω ΑΔΑ ο Δήμος Βέλου Βόχας αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2.480 ευρώ για όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι είναι αρκετές. Ο Δήμος Βέλου Βόχας έχει πλούσια πολιτιστική δράση που ξεκινάει νωρίς το καλοκαίρι με τις εκδηλώσεις των σχολείων που συμμετέχει ενεργά ο Δήμος και συνεχίζεται μέχρι τέλος Αυγούστου.

Πάμε τώρα στα του οίκου μας, εδώ στα Κορινθιακά και συγκεκριμένα στο ΚΕΠΑΠ όπου ο Πρόεδρος του κύριος Σταύρος Κεφάλας “κόβει”, αποφασίζει και υπογράφει διαφορετικό ποσό ανά εκδήλωση για ηχητική και φωτιστική κάλυψη. Ιδού και οι αποδείξεις :

Και κάπου εδώ θα σταματήσουμε αφού οι συγκεκριμένες αποφάσεις είναι μόνο ενδεικτικές αφού υπάρχουν πάρα πολλές αναρτημένες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πάλι έχω άδικο κύριε Κεφάλα; Πάλι προσπαθώ να διαστρεβλώσω θέματα με σκοπό την δυσλειτουργία του έργου σας; Παίρνετε προσφορές για ηχητικές και φωτιστικές καλύψεις; Μάλλον όχι, γιατί από ότι βλέπω ΟΛΕΣ είναι απευθείας αναθέσεις !!!

Σ.Μπαλή