Αρχική Eπικαιρότητα Κύπρος: 23χρονος κυκλοφορούσε με ψαλίδι και… έκοβε μαλλιά γυναικών εδώ και δύο...

Κύπρος: 23χρονος κυκλοφορούσε με ψαλίδι και… έκοβε μαλλιά γυναικών εδώ και δύο χρόνια!

Συνελήφθη 23χρονος στην Κύπρο, ο οποίος επί δύο χρόνια κυκλοφορούσε με ποδήλατο, προσέγγιζε γυναίκες και με ψαλίδι τους έκοβε τα μαλλιά!

Ο νεαρός, που δρούσε στην περιοχή του Πρωταρά, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, εντοπίστηκε να περιφέρεται ύποπτα στην εν λόγω περιοχή, αναφέρει το offsite.com.cy.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, όπου σε σωματική έρευνα που έκαναν στον 23χρονο νεαρό, εντόπισαν στην κατοχή του ένα ψαλίδι μήκους 30 εκατοστών και τον συνέλαβαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Μετά από εξετάσεις της αστυνομίας, ο 23χρονος θεωρήθηκε ύποπτος για τις επιθέσεις κατά των γυναικών. Ο νεαρός δρούσε από τον Ιουνίου 2017 έως και τον μήνα που διανύουμε. 

Με γραπτή συγκατάθεσή του, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του 23χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία πλεξούδες μαλλιών καθώς κι ένα ποδήλατο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο δράστης στις επιθέσεις του.

Με δικαστικό ένταλμα ο 23χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος προφορικά, φέρεται να παραδέχθηκε όλες τις υποθέσεις.

Cnn.gr