Αρχική Eπικαιρότητα «Πετάει» με 26 παίκτες ο Παναθηναϊκός

«Πετάει» με 26 παίκτες ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης θα πάρει 26 ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μοναδικό νέο πρόσωπο ο Κόναν. 15 παίκτες από την Ακαδημία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θ’ αναχωρήσει στις 08.45 το πρωί της Δευτέρας για την Ολλανδία, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 30 του μήνα.

Σ’ αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός θα δώσει πέντε φιλικά με Φέγενορντ (17/7), Μπέρσχοτ (20/7), Άγιαξ (22/7), Φένλο (27/7) και Μπρέντα (29/7). Στην αποστολή συμμετέχουν 26 ποδοσφαιριστές και θα ενσωματωθούν σταδιακά κι όσοι αποκτηθούν, αφού την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν 1-2 μεταγραφές.

Μοναδικό πρόσωπο στην παρούσα φάση είναι ο 20χρονος επιθετικός Κρίστιαν Άντερσον Κόναν, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή τριετές συμβόλαιο, ωστόσο, προορίζεται για δανεικός. Από τους 26 παίκτες, οι 15 προέρχονται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο 50χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού, παράλληλα, άφησε εκτός του Στάικο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων κι απλώς τις προηγούμενες μέρες στο Κορωπί συμμετείχε στο πρόγραμμα για να βγαίνει καλύτερη η προπόνηση.

Αναλυτικά η αποστολή του τριφυλλιού:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Κότσαρης, Μπότσαρης, Χριστογεώργος.

Αμυντικοί: Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βιαγιαννίδης.

Μέσοι: Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Ζαγαρίτης.

Επιθετικοί: Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Κόναν.

Πηγή:tanea.gr