Αρχική Ν. Αχαΐας Αχαϊα: Η στιγμή που η Πάολα τραγουδάει υπό βροχή – Απίστευτες εικόνες...

Αχαϊα: Η στιγμή που η Πάολα τραγουδάει υπό βροχή – Απίστευτες εικόνες σε νυχτερινό κέντρο – video

Η Πάολα έχει ανέβει στη σκηνή και τα νερά της βροχής έχουν πλημμυρίσει το κέντρο. Κάποια στιγμή η βροχή αρχίζει να μπαίνει από την οροφή και η Πάολα γίνεται μούσκεμα. Οι πελάτες έχουν εγκλωβιστεί αλλά η τραγουδίστρια παραμένει στη σκηνή και ερμηνεύει. Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στην Αχαϊα.

Η κακοκαιρία χτύπησε την Αχαϊα και η Πάολα μαζί με τους περίπου 1.000 θαυμαστές της, έζησαν μια νύχτα που δύσκολα θα ξεχάσουν. Οι παρακάτω εικόνες, καταγράφηκαν στο νυχτερινό κέντρο Volcano, στο Δρέπανο.

Σύμφωνα με την αστυνομία εγκλωβίστηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Μέσα στο νυχτερινό κέντρο οι εικόνες είναι πρωτοφανείς. Τα νερά έχουν πλημμυρίσει τα πίσω τραπέζια και οι πελάτες έχουν σηκωθεί. Παρόλα αυτά η Πάολα συνεχίζει να ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον κόσμο.

Κάποιοι άλλοι κάθονται στις θέσεις τους και παρακολουθούν, ενώ πολύ κόσμο έχει και το μπαρ. Η Πάολα κάνει νοήματα στην ορχήστρα και συνεχίζει…

Η Πάολα.. ανένδοτη!

Λίγο αργότερα η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η βροχή αρχίζει να μπαίνει από την οροφή και οι θαμώνες χρειάζονται ομπρέλες. Μετά από μια μικρή διακοπή, η Πάολα ανεβαίνει στη σκηνή και συνεχίζει…

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο κέντρο που τραγουδούσε η Πάολα, αρκετοί από τους εγκλωβισμένους έκαναν, σύμφωνα με το patrastimes.gr, αναρτήσεις στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αδιανοητο… Ειμαστε εγκλωβισμενοι μεσα στα αυτοκινητα μας χιλιαδες κοσμος ακινητοποιημενοι κ περιμενουν εντολη να κοψουνε τις μπαρες του Εθνικου δρομου να φυγει ο κοσμος.. Να κινηθουνε αμεσα.. Ειμαστε 2 ωρες μεσα στα αυτοκινητα… Ελεος!!!».

Στους δρόμους έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Πάολα, επικράτησε για ώρα κυκλοφοριακό χάος…

Στο σημείο έσπευσαν τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοτρωνιάς, καθώς επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν λύση για να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια ο κόσμος.

Είναι δεδομένο πως… πολύ εύκολα θα μπορούσαμε τώρα να θρηνούμε θύματα, συνεπώς πρέπει να νιώθουμε όλοι τυχεροί και ιδίως οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο κέντρο που τραγούδησε η Πάολα…