Αρχική Eπικαιρότητα Ζάκυνθος: «Σκότωσα τον πατέρα μου από αγανάκτηση» – Αποθεώθηκε ξανά στα δικαστήρια...

Ζάκυνθος: «Σκότωσα τον πατέρα μου από αγανάκτηση» – Αποθεώθηκε ξανά στα δικαστήρια ο νεαρός πατροκτόνος – video

Αυλαία στην πολύκροτη δίκη για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Ξανά στα δικαστήρια της Πάτρας, συγγενείς και φίλοι του 26χρονου…

Με την απολογία του κατηγορουμένου θα ξεκινήσει σήμερα, η τελευταία μέρα της πολύκροτης δίκης του πατροκτόνου της Ζακύνθου στα δικαστήρια της Πάτρας. Ο 26χρονος θα εξηγήσει ενώπιον του δικαστηρίου, πώς και γιατί σκότωσε τον πατέρα του, διαπράττοντας ένα έγκλημα το οποίο συγκλόνισε την Ελλάδα, τον Ιούνιο του 2018.

Ο νεαρός για μια ακόμη ημέρα, την τελευταία της ακροαματικής διαδικασίας, πέρασε το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων της Πάτρας χειροκροτούμενος από τους συγγενείς και τους φίλους του, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημειο.

Η απολογία του νεαρού ήταν συγκλονιστική: «Δεν τον σκότωσα εγώ αλλά η αγανάκτηση. Ό ίδιος μου ο πατέρας με ανάγκασε να τον σκοτώσω με τον πονο και την οργη που μου δημιούργησε με οσα ειχσ δει και είχα ζήσει» ειπε στο δικαστήριο.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δίκη με την αγόρευση του Εισαγγελέα και την απόφαση του δικαστήριου, η οποία ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα βγει μέχρι το μεσημέρι. Δείτε το βίντεο του thebest.gr, με την άφιξη του πατροκτόνου…