Αρχική Eπικαιρότητα «Θεομηνία» στη Χαλκιδική: Δεκατρείς τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται – Σε κίνδυνο η...

«Θεομηνία» στη Χαλκιδική: Δεκατρείς τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται – Σε κίνδυνο η ζωή μιας γυναίκας στην εντατική

Δεκατρείς τραυματίες από την πρωτοφανή κακοκαιρία της Τετάρτης που έπληξε τη Χαλκιδική, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, καθώς η κατάστασή τους κρίθηκε σοβαρή.

Από τους 120 ανθρώπους που τραυματίστηκαν στην “θεομηνία” που έπληξε την Τετάρτη το βράδυ την Χαλκιδική, και επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, για νοσηλεία παραμένουν μέχρι σήμερα Παρασκευή 12/07 (12:00 μ.μ.) 13 τραυματίες.

Συγκεκριμένα:

  • 8 τραυματίες (από τους 9) εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο“Παπανικολάου”, εκ των οποίων και η γυναίκα που βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, μετά από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η ζωή της γυναίκας βρίσκεται ακόμη σε κίνδυνο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση.
  • 5 τραυματίες (από τους 12) νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Πολυγύρου
  • 1 παιδί (από 5) νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς” 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ενδεχομένως μέχρι το τέλος της ημέρας να δοθούν και άλλα 2 έως 3 εξιτήρια.

From:www.iatropedia.gr

Προηγούμενο άρθροΣοβαρός τραυματισμός πεζού σε τροχαίο στο Βόλο
Επόμενο άρθροEικόνες σοκ αντικρύζουν οι επιβάτες στον Προαστιακό αφού χρησιμοποιούνται οι τουαλέτες για χρήση ναρκωτικών ουσιών