Αρχική Χωρίς κατηγορία Χωρίς τέλος οι συλλήψεις στην Δυτική Ελλάδα

Χωρίς τέλος οι συλλήψεις στην Δυτική Ελλάδα

Ατελείωτα είναι τα περιστατικά συλλήψεων και παραβατικότητας στην Δυτική Ελλάδα, μιας και το τελευταίο 24ωρο, ήταν πλούσιος ο απολογισμός των ενστόλων.

Αναλυτικά από την αστυνομία ανακοινώθηκε πως:

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία διατηρείται σε ισχύ βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας βάσει του οποίου του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ψευδείς βεβαιώσεις.

Επίσης συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Τέλος συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στον Κόμβο Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά (4,2) γραμμάρια κάνναβης.

From:achaianews.gr