Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονιστικές εικόνες στην ταβέρνα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, όπου ξεψύχησαν μάνα και...

Συγκλονιστικές εικόνες στην ταβέρνα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, όπου ξεψύχησαν μάνα και γιος

Εικόνες βιβλικής καταστροφής σημειώθηκαν χτες βράδυ, αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Χαλκιδική. Ένα ανήλικο αγόρι και η μητέρα του ήταν μεταξύ των θυμάτων της άξαφνης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. Όπως επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική, πρόκειται για 8χρονο παιδί από τη Ρουμανία, που βρισκόταν στην ταβέρνα στα Νέα Πλάγια όπου έπεσε το στέγαστρο, καταπλακώνοντας θαμώνες του καταστήματος.

Εκεί σκοτώθηκε και η 54χρονη μητέρα του. Το στέγαστρο την καταπλάκωσε και άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή.

Τα πιάτα βρίσκονται ακόμα πάνω στα τραπέζια, με τα συνεργεία να προσπαθούν να απομακρύνουν το στέγαστρο που σκόρπισε τον θάνατο. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το άτυχο παιδί κατάφερε να σωθεί αρχικά από την πτώση του στεγάστρου, αλλά οι δυνατοί άνεμοι το παρέσυραν και το έριξαν στην τζαμαρία.

Μαρτυρίες

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η μαρτυρία του για το θάνατο του παιδιού, του 8χρονου γιου της γυναίκας από τη Ρουμανία. «Το παιδάκι ήταν εδώ έξω. Δεν ήταν τραυματισμένο. Σταμάτησε να αναπνέει. Το πήρε η γυναίκα μου, το πήγε στο ΕΣΥ και εκεί κατέληξε».

Περιγράφοντας τη σφοδρότητα των φαινομένων, ο ίδιος μάρτυρας είπε πως «σήκωσε κιόσκια από άλλα καταστήματα και τα έφερε εδώ».