Αρχική Ν. Αχαΐας Το βράδυ βγήκε βουλευτής και το πρωί πήγε στο νοσοκομείο

Το βράδυ βγήκε βουλευτής και το πρωί πήγε στο νοσοκομείο

Ο λόγος για τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατρό και καθηγητή ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Κώστα Μάρκου, ο οποίος ήρθε δεύτερος σε σταυρούς στην Αχαΐα με αξιοσημείωτη επίδοση, καθώς η προεκλογική περίοδος ήταν μόλις ενός μήνα.

Αυτό, ωστόσο, δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι ως προς την καθημερινότητά του, αφού σήμερα το πρωί βρέθηκε κανονικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, όπου και εργάζεται ως γιατρός.

Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» σήμερα το πρωί να περπατά στον διάδρομο του νοσοκομείου φορώντας κανονικά την ιατρική του ρόμπα. Εξυπακούεται ότι δεχόταν συγχαρητήρια, αφού εξελέγη βουλευτής με την πρώτη του υποψηφιότητα.

Ο Κώστας Μάρκου είναι από τον Φεβρουάριο του 2016 Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος Ανθρωπιστικής βοήθειας του Ενδοκρινολογικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών με στόχο την αντιμετώπιση της ιωδιοπενίας σε παιδικό και εφηβικό πληθυσμό στο Αζερμπαϊτζάν, το Ουζμπεκιστάν και τη Γεωργία.

Από το 2013 παρακολουθεί εθελοντικά ασθενείς στο νοσοκομείο Καλαβρύτων σε μηνιαία βάση.

Είναι Υπεύθυνος Ομάδας Εθελοντών Γιατρών που έχει την ευθύνη υγείας των 850 κρατουμένων στο σωφρονιστικό Κατάστημα «Αγ. Στέφανος» Πατρών και συμμετείχε στο κοινωνικό ιατρείο Πάτρας.

Πηγή: thebest

Προηγούμενο άρθροΣτην Κόρινθο βρέθηκε σήμερα ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας-φωτό
Επόμενο άρθρο2 μικροί σεισμοί στην Δυτική Κορινθία