Αρχική Ν. Ηλείας Συγχαρητήριο μήνυμα του Γρηγόρη Κατσώλη στους εκλεγέντες βουλευτές

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γρηγόρη Κατσώλη στους εκλεγέντες βουλευτές

Ως μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Ηλείας και επικεφαλής της Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ηλείας, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τον επανεκλεγέντα Βουλευτή Ηλείας ΤΖΑΒΑΡΑ Κων/νο όσο και τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές Ηλείας ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Διονύσια-Θεοδώρα, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ Διονύσιο και ΚΑΤΡΙΝΗ Μιχάλη.

Η ανάδειξή σας ως η νέα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού Ηλείας, ήρθε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και οριακή στιγμή για τη χώρα μας, γεγονός που πολλαπλασιάζει το βάρος της ευθύνης και της αποστολής που αναλαμβάνετε.

Γνωρίζοντας καλά όλους σας, τη μαχητικότητα, την αφοσίωση και την αγάπη σας για τον τόπο μας, είμαι βέβαιος ότι έχετε πλήρη συναίσθηση αυτής της ιστορικής ευθύνης και όσα διακυβεύονται αυτές τις στιγμές για την Ελλάδα και τους συμπολίτες μας.

Όντας σίγουρος ότι μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες και προσδοκίες προσβλέπω σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία προκειμένου να ξεπεραστούν τα ομολογουμένως τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες μάχες , θα τις δώσουμε μαζί συντεταγμένα και στο πλαίσιο μιας γόνιμης συνεργασίας, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε σπιθαμή της Ηλειακής γης.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Κατσώλης Γρηγόρης

Πηγή:patrisnews.com