Αρχική Ν. Κορινθίας Σοφία Αναγνωσταρά : Ευχαριστώ από καρδιάς τους 6.139 πολίτες που με ψήφισαν

Σοφία Αναγνωσταρά : Ευχαριστώ από καρδιάς τους 6.139 πολίτες που με ψήφισαν

Μια μεγάλη και καθαρή νίκη για τη ΝΔ!
Εύχομαι καλή θητεία και καλή επιτυχία σε όσους ανέλαβαν θέσεις ευθύνης. Θερμά συγχαρητήρια στους συνυποψήφιους μου στο νόμο Κορινθίας για την εκλογή τους. 
Αυτό που άκουσα από χιλιάδες πολίτες που συνάντησα τις 20 ημέρες της υποψηφιότητας μου είναι «σας δίνουμε την ευκαιρία, αλλά μην μας απογοητεύσετε, δεν αντέχουμε άλλο».
Εύχομαι επιτυχές και γρήγορα αποδοτικό έργο στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη! Και ξέρω πως θα κάνει έργο! Πιστεύω στον ίδιο και στο πρόγραμμα της ΝΔ. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία να είμαι υποψήφια στο νομό Κορινθίας.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 6139 πολίτες που με ψήφισαν. Με τιμήσατε, με εμπιστευθήκατε και θα φροντίσω να μην σας απογοητεύσω στην μετέπειτα πορεία μου. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που σχεδόν 4 χρόνια τρέξαμε μαζί, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για όσα έκαναν, τους νιώθω οικογένειά μου. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές του γραφείου που δούλεψαν ακούραστα τις 20 αυτές ημέρες.
Θέλω να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου, γιατί με πίστεψε εξαρχής, με στήριξε με όλους τους τρόπους, ήταν Πάντα δίπλα μου στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. 
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, αλλά και τους γονείς του συζύγου μου, για την τεράστια βοήθειά τους αυτά τα χρόνια.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου και τους φίλους που απέκτησα μέσα από αυτήν την διαδρομή, διότι έτρεξαν σαν να επρόκειτο για τους ίδιους, με ζήλο, με αγάπη.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους!
Καλή επιτυχία στην νεοσυσταθείσα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!