Αρχική Eπικαιρότητα Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Υπέγραψε και… ξέχασε τον Παυλόπουλο η Ζαχαράκη

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Υπέγραψε και… ξέχασε τον Παυλόπουλο η Ζαχαράκη

Από εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στο υπουργείου Παιδείας ως υφυπουργός. Η Σοφία Ζαχαράκη είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και το μεσημέρι της Τρίτης (08.07.2019) είχε μια… αμήχανη στιγμή.

Όλα κυλούσαν βάσει προγράμματος. Όλοι οι υπουργοί ήταν στην… ώρα τους στο Προεδρικό, ο θρησκευτικός όρκος δόθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όταν ακολούθησε η διαδικασία των υπογραφών. Με το χαμόγελο στα χείλη, η Σοφία Ζαχαράκη πήρε το στυλό και υπέγραψε.

Ως εδώ, όλα καλά. Η νέα υφυπουργός Παιδείας σηκώθηκε από τη θέση και κατευθύνθηκε προς το σημείο που περίμεναν τους νέους υπουργούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Μόνο που εκεί δεν… σταμάτησε.

Πάντα στις ορκωμοσίες της κυβέρνησης, μόλις οι υπουργοί υπογράφουν, ανταλλάσσουν χειραψία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό. Τη στιγμή που σηκώθηκε η Σοφία Ζαχαράκη, κάποιος άλλος μιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αλλά ο Προκόπης Παυλόπουλος περίμενε.

Και συνέχισε να περιμένει. Γιατί η Σοφία Ζαχαράκη τους… προσπέρασε όλους κι έφυγε.

Άμεσα, βέβαια, είτε κατάλαβε ότι… ξέχασε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είτε κάποιος της το είπε. Και ενώ περπατούσε, γύρισε… τρέχοντας για να χαιρετίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, που, τι να κάνει, περίμενε καρτερικά!

Δείτε το video