Αρχική Eπικαιρότητα Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε και δεύτερη τουρίστρια

Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε και δεύτερη τουρίστρια

Για την 37χρονη εκδόθηκε μήνυμα silver alert

Μετά την Αμερικανίδα βιολόγο που εξαφανίστηκε στο Κολυμπάρι έρχεται στη δημοσιότητα και νέα εξαφάνιση τουρίστριας στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Katherine Nowatt, που έχει να δώσει 10 μέρες σημεία ζωής. H 37χρονη εθεάθη την τελευταία φορά με φόρεμα παραλίας στο Σίσι Λασιθίου την Πέμπτη 30 Ιουνίου και από τότε δεν υπάρχει κανένα νέο της. Για την 37χρονη εκδόθηκε μήνυμα silver alert έπειτα από παράκληση του βρετανικού υποπροξενείου, ενώ εκτιμάται ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η Bρετανίδα έκανε μόνη της διακοπές σε ξενοδοχείο στο Σίσι από τις 20 Ιουνίου. Ωστόσο, στις 30 Ιουνίου δηλώθηκε ότι δεν επέστρεψε στο δωμάτιο, όπου είχε αφήσει τα ρούχα της και εξαφανίστηκε με λεφτά και κινητό. Όπως αποδείχθηκε από τα εισιτήρια, πιθανότατα ταξίδεψε για Σαντορίνη, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Κρήτη ούτε επικοινώνησε με κανέναν με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το βρετανικό προξενείο και η αστυνομία.

Mάλιστα, το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται τώρα οι τελευταίες κινήσεις της από τις κάμερες ασφαλείας. Ο αδερφός της που έχει ειδοποιηθεί για τις εξελίξεις βρίσκεται στην Ουαλία.